Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hamarosan találkozó, szűzen,...

Hamarosan találkozó, szűzen, tapsztalatlanul? Tipp?

Figyelt kérdés

Vany egy srác, akivel kb 3 hete beszélek msnen. Nekem eléggé tetszik, és szerintem én is neki, mert állandóan rámír, és hamarosan találkozunk. Eljön hozzánk. Be vagyok rendesen tojva, mert eddig kemény 1 barátom volt, az is csak 1 hónapos kapcsolat volt, szóval gondolhatjátok, hogy tapasztalat nulla. És ott még nagyon nem is csókolóztam. Amit meg igen, az rossz volt:S Ennek a srácnak meg volt már elég sok barátnője. Félek, ha esetleg nagyon megtetszünk egymásnak, mi lesz a folytatás. Főleg hogy 20 éves vagyok!:D :S Ez a legrosszabb. Hogy itt állok 20 évesen nulla tapasztalattal. És még a csóktól is félek. Mert ki tudja, lehet meg akar majd csókolni. Na meg arról ne is beszéljünk, h szex:S:S Tippek?

Bocsi, ha hosszúra sikerült:S:D

2011. júl. 5. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hetek után találkoztam a párommal, ugyanígy voltam mint te, egyszer csókolóztam összesen, barátom meg nem is volt. A barátom meg addig hétvégente mindig más lánnyal volt... Gondolhatod hogy paráztam, aztán az első csók szuperül sikerült, azóta a szex is okés. Nyugi, ez nem gáz, Elmondani sem muszáj neki egyszerre, hogy szűz vagy még:)
2011. júl. 5. 15:03
 2/12 Dottorre ***** válasza:
86%

A magánvéleményem az, hogy talán az 1. tali alkalmával, ha komoly kapcsolatot szeretnél majd később tőle, ne csókolózz... nem árt előbb megismerni a másikat. Neten át mindenki képes olyannak mutatni magát, amilyennek akarja. És hitvallásom, hogy nem árt 3-4 tali ahhoz, hogy legalább egy picit megismerd a másik énjét. Én 25 vagyok, és 20on pár nőn túl is tartom azt az elvem, hogy első találkozásnál beszélgetés, és más semmi.

Egyébként pedig elrontott ötletnek tartom azt is, hogy első talira mindjárt hozzátok megy. Talán egy semleges helyen kéne találkozni, utána beülni valahova, és beszélgetni, ismerkedni. Akkor eleve nem is kellene a csóktól, vagy a sextől tartani. Ezt szerintem gondold át.

Arról nem is beszélve, hogy egy olyan csaj, aki az 1. tali alkalmával eljut idáig, az én szememben nem komoly kapcsolatra való.... értsd jól.

Mindemellett a csóktól, és sextől nem kell félni,pláne akkor nem, ha a srác tapasztaltabb, mert mindenki szereti tanítgatni a párját, és egy normális kapcsolatban a srác vigyáz is az illető hölgyre.

2011. júl. 5. 15:18
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező egy kérdést teszek fel, légyszi válaszolj:

Tudod honnét van a tapasztalat? Tudod e, hogy senki nem születik meglévő tudással, és mindent az életünk folyamán tanulunk meg.

De úgyllátom ezt nem sikerűlt felfognod és megértened.

A mai lányok hajlamosak elfelejteni, ha egy pasi szűz akkor már le sem fekszenek vele......

ÉS fordítva is igaz lehet, bár a srácok ilyen téren normálisabbak néha..

2011. júl. 5. 15:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy nem tapasztalattal születik senki. De a mai világban sokan azért hagyják ott a másikat, mert tapasztalatlan. És ez sajnos tényleg így van. Amúgy, azért nem találkozunk semleges helyen, mert elég messze lakik. Meg nem akartam csókolózni az első találkozásnál. Csak felvetettem mi van ha...:)
2011. júl. 5. 16:03
 5/12 A kérdező kommentje:
ÉS utolsó..én ezt most nem értem miért írtad, hogy a mai lányok a szűz pasival le se fekszenek...pont az a helyzet, hogy én vagyok az, és nem ő....mellesleg én örülnék neki, ha szűz lenne. És DEEE FELFOGTAM!
2011. júl. 5. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek Dottore-val.

Én pedig itt vagyok 24F évesen annyi tapasztalattal sem mint te.És?

2011. júl. 5. 16:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem érzem gáznak, hogy szűz vagyok. CSak lehet, hogy ő igen...És egy szóval se írtam, hogy huu először találkozunk, aztán lesz minden. Nem vagyok az a típus...Csak nem akarok bénázni, mert amúgy se rendelkezem sok önbizalommal:S:)
2011. júl. 5. 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 16:03

De ez a ti mániátok lányok, hogy dobjátok a kevésbétapasztalt lányokat..

Nem tudom mit nyavajogsz a tapasztalatlanságodon, de azt gondolom semmi értelme.

A fiúk ilyen szempontból 100* normálisabbak a lányoknál...

Sokkal megértőbbek, mint ti lányok!

De mindenkinek el kell kezdeni valahol a dolgokat, és nem azon kéne törni a fejed, hogy mi hogyan lesz, majd alakul.

2011. júl. 5. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 16:10

A szűzességet hagyjuk, mert igazából nem erről van szó konkrétan.

2011. júl. 5. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Jah és fiúkat... Az utolsó előttinél :)
2011. júl. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!