Van egy csodálatos barátnőm, sosem kérdeztem rá konkrétan, de a beszélgetéseinkből az jött le, hogy szűz. Szűz még? 17/F barátnőm 17
Pl.: mondta hogy soha nem volt komolyabb csávó max aki csak a kezét fogta meg (bár ennek ellenére sokan próbálkoztak Nála)
de ma testvéremmel beszélgettünk és mondtam neki hogy a barátnőm volt 2 hete nőgyógyásznál. Erre ő elcsodálkozott hogy ugy tudja hogy szűz lányokat nem vizsgálnak hüvelyen keresztül, de a barátnőmtől tudom hogy Őt hüvelyen keresztül vizsgálta meg a doki. Erre tökre kiakadtam, lehet, hogy miközben én udvaroltam vkivel kefélt volna?
találkoztunk ma és puhatolóztam..mondtam a barátnőmnek:
" én azt hallottam hogy szűz lányokat hüvelyen nem vizsgálnak meg" erre azt válaszolta hogy ő neki a doki nem kérdezett semmit és megvizsgálta..visszakérdeztem hogy akkor most hülyeséget olvastam megvizsgálnak szűz lányokat is.. mondta igen..
akkor most hihetek Neki.. elvileg hiszek, csak bennem van az a kicsiny %, hogy mivan ha azért nem mondja el hogy nem szűz (bár konkrétan mint mondtam sosem kérdeztem rá) mert nem akarja hogy rosszul essen nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!