Lányok! Ti értékelitek azt ha egy 21 éves srác még szűz? Életkort légyszi!
Figyelt kérdés
Csupán azért mert az igazira várt(rád), és nem dugott meg fűt-fát, mert az a menő.2011. júl. 3. 22:47
21/26 anonim válasza:
azért nem fogok, mert volt mát ilyen tapasztalatom, nem a legjobb, hidd el..
22/26 anonim válasza:
amugy meg teljesen tárgytalan, mert 21 vagyok, nem fogok korombelivel kavarni.. ha 17-18 éves kis naiv lány lennék, még örülnék is neki, h " jajj, szűűűűz, de ééédiii " :DD
23/26 anonim válasza:
Megértem, ha kellemetlen, de önzőségre is vallana, ha szerelmes lennél egy illetőbe, aki ezzel szenved, aztán ahelyett, hogy próbálnál segítenél rajta, gyorsan eldobnád. Persze elsősorban tőle függ, hiszen az ő fejében dől el, hogy hajlandó-e változtatni rajta. ;-)
24/26 anonim válasza:
az exem ilyen volt, és mégse emiatt szakitottunk.. ugyh ez választ ad minden kérdésre..
25/26 anonim válasza:
Szerintem nem! Aki azt mondja igen, az hazudik. Az a fontos, amit te gondolsz, te érzel. Ne figyelj oda a válaszokra, ne befolyásoljanak. Találsz majd olyan társat, aki szeret és baromira értékelni fogja!!!(19/L)
26/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem olyan gáz hogy 21 évesen szűz vagy! tudod milyen ritka az ilyen?:) én 18 vagyok és szűz, és nem is baj..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!