Lányok! Ti értékelitek azt ha egy 21 éves srác még szűz? Életkort légyszi!
Figyelt kérdés
Csupán azért mert az igazira várt(rád), és nem dugott meg fűt-fát, mert az a menő.2011. júl. 3. 22:47
12/26 anonim válasza:
nekem mindkét pasimnál az volt a fontos.. nem önző vagyok, csak van egy elképzelésem. 21 évesen nem szeretnék szűz pasival kavarni, és ennyi.
egy előző kommentre reagálva pedig, azt akartam mondani, h ebben a korban még nem kell keresni az igazit, tehát h korai h még az jöjjön.. van akinek akkor jön, de ez még a bulikorszak :)
14/26 anonim válasza:
értékelném 15/L végre egy fiú akinek nem csak a szexen jár az esze :)
15/26 anonim válasza:
ááá.. akkor majd utána fog azon gondolkodni, h vajon milyen lehet mással..
16/26 anonim válasza:
na most kérlek az nincs senkinek a homlokára irva hogy szüz. én is az voltam 21 évesen és bárki akivel elkezdtem ismerkedni, amikor kiderült hogy az vagyok, álla leesett, mert nem hitte el. te sem hitted volna el, valamiért mindenki kinézte volna belőlem hogy 1-2 barátnőm már legalább volt addigra és persze megtörtént az is. és voila nem! barátnőm se volt 21 éves koromig! ugyhogy ezt a "nem akarok szüz pasival bajlodni 21 évesen" hozzáállást inkább dugd el mert nagyon irritáló és nagyon felfuvalkodott, beképzelt viselkedésre vall... remélem majd beleszeretsz egy szüz 22-23 éves pasiba, ugy hogy nem tudsz róla, aztán majd kiderül. kiváncsi vagyok dobod e emiatt!
17/26 anonim válasza:
11:28 természetesen annak a válaszolonak szólt, akire illik.
a kérdezőnek meg: ne érdekeljen, magaddal legyél tisztában, tudd mit akarsz. ezt fogják a lányok értékelni, és ha normális lányt találsz, nem fogja érdekelni hogy szüz vagy! akit meg ez érdekel, azzal nem is érdemes kezdeni...
18/26 anonim válasza:
nem dobnék emiatt senkit, végülis, bele lehet jönni.. azért nem ezt mondtam!! csak h jobban örülök 1 tapasztaltnak. ismeretlenül nem kellene ennyire elitélned!!!!
19/26 anonim válasza:
Igen, bár lehet hogy inkább csak olyanok vélekednek így akik szintén szüzek. A másik oldalt nem ismerem, úgyhogy nem is tudok véleményt mondani. 21L
20/26 anonim válasza:
Kedves 75%-os, először azt írtad, hogy nem fogsz korai magömléssel nyűglődni. Nyilván dobnád az illetőt, azt meg honnan tudod, hogy gyorsan elsülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!