Lányok, értékelitek, ha a fiú szűz?
Hát én baromira örültem, mikor megtudtam,hogy szűz! Jó érzés az, hogy nekem adja :)
Meg a másik, hogy nem kell tartani tőle, hogy elkapok vmit, meg vagy együtt fedezitek fel a dolgokat, ami szuper, vagy a csaj olyanra formál, ami neki tökéletes, és nem lesznek rossz beidegződéseid. Meg mi és értékeljük, hogy nem kúrtad meg a fél várost! Egyébként meg mért jobb az, ha egy pasi tagadja? Vállald csak,az a nő, aki szeret, annak kellesz így is, ha egyébként még cikinek is tartaná!!!! N..
Nálam előny, mert én is az vagyok, és szűzzel szeretném elveszíteni, egyrészt azért, mert akkor nem kell majd azon izgulnom, hogy ő esetleg tapasztalatlannak fog tartani. Másrézt viszont nem csak az számít szerintem, hanem az hogy szeressétek egymást. Legalábbis nálam így van. Az pedg csak hab a tortán, ha még ő is szűz.
17/L
Szűz lányoknak mindenképpen igen.
Nemnagyon akarom ismételni, ugyanazért, amiket felettem leírtak, h nekem adod oda a szüzességed, nem kúrtad szét a fél várost, vigyázol rám, gynegéd leszel, és ha én is szűz vagyok, akkor fogalmam sem lesz róla, hogy milyena rossz szex, még ha rosszul is csinálsz vaalmit:)
én szűz vagyok, de nekem már mindegy kivel csak valakivel lefeküdjek:)
jelentkezők írhatnak privit:)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!