Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok a mai fiatalok...

Niszikecica..:D kérdése:

Mit gondoltok a mai fiatalok hány évesen vesztik el a szűzességüket?

Figyelt kérdés
van egy barátnöm aki szex mániás és minden áron szexszelni akar de én mondtam neki h korai lene még és ő errre megrántotta a válát és annyit mondott h mért kitti meg rita se szűz már...:/
2011. júl. 2. 23:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Tizenévesen természetes, hogy megbeszélik, de ezt 20 fölött illik kinőni. Én úgy vagyok vele, hogy a szexuális életem csak rám, és a páromra tartozik.Nagy vonalakban lehet esetleg róla beszélni barátokkal (jó-e vele stb.) de részleteiben szerintem nem ildomos.

Szüzesség elvesztése: szerintem ez, hogy "ma már mindenki elveszíti 13 évesen", túldramatizálás, egy réteg van ilyen, és mindig is voltak, de nem kell általánosítani.

ÉS aki 13-14 évesen elkövet egy meggondolatlanságot, abból se biztos, hogy később krva lesz. (Ahogy 20 felett is válhat valaki laza erkölcsűvé)

Az ismerőseim közül a legfiatalabb szüzesség-elvesztő 12 éves volt (ki is akadtam, normális, magyar, diplomás, házas nő most már, gyereke van - és azt mondja, nem érte negatívumként a korai szex. Fura.)

Legidősebb 34, férfi. Pedig nem ronda, vagy ilyesmi. Van ilyen.

Ezen belül is nagy a szórás, több dekoratív külsejű, intelligens lányt is ismerek, aki 22-24 évesen vesztette el, de van aki korábban, 15 évesen kezdte. Talán 17-18, amit átlagnak lehetne nevezni.

2011. júl. 3. 02:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Én 18 alatt nem nagyon ajánlanám a barátnődnek, legfeljebb tartós kapcsolatban, de 16 alatt akkor. Esetleg 15, de az alá már tényleg nem kéne menni... Ha nem bírja ki, addig ott a petting, vagy az önkielégítés. Beszéld le, hogy hülyeséget csináljon.
2011. júl. 3. 02:18
 23/28 anonim ***** válasza:
akkor = akkor sem
2011. júl. 3. 02:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Erős gimnáziumba járok, 18 évesek vagyunk, és az osztály nagy része szűz. Ezt nem onnan tudom, hogy kiírják a homlokukra, hanem onnan, hogy 18 lányból 8-nak még nem is volt barátja, (és soha nem feltételezném, hogy más módon ez megtörténhetett) a maradék 10-ből pedig 2 nagyon jó barátnőm, és tudom, hogy elmondták volna. Én is szűz vagyok, pedig van barátom.
2011. júl. 3. 07:35
 25/28 anonim ***** válasza:

"Most más idők járnak, mostmár lehet ezekről nyíltan beszélni"

Nem kulso akadaly miatt nem beszelek, hanem mert nem tartom helyesnek, ez a belso igenyem. Az intimitas, meghittseg nem kis reszben attol mukodik jól, ha valoban intimen kezeljuk, nem kürtöljük szét. Az is a neve: intimitás!

Amiert pl. a buszon nem beszelek a hasnyalmirigy-gyulladasomrol vagy menstruacios gorcseimrol, vagy az anyukammal valo vitamrol mas fule hallatara... Engem a mobilkultura is zavar, nem masra tartozo dolgokat ugy mondanak be a telefonba tomegben, mintha masra tartozna az a nyelvezet, hangvétel vagy tema, amirol szo van...

2011. júl. 3. 07:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is eros gimnaziumba jartam, nalunk még egyuttjaras sem volt, es nem tudom, mennyire fiatalokra gondolt a kerdezo, most 35 éves vagyok, es ugy 25-30 eves korom korul lehetett a szuzek aránya 50% az ismeroseim kozt - a gimis hölgy által is nevezett jelek alapján. Bár én inkabb fiukrol tudok ilyen infokat.:)
2011. júl. 3. 08:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy mi az átlag, de a környezetemből okulva:

nagyon változatos a felhozatal. 15-21-ig.

Van olyan ismerősöm, aki már 15 évesen és van olyan is aki 21 évesen.

Minket nem piszkáltak azért mert szüzek vagyunk középsuliban, hiszen a nemi életéről csak annak tudtunk aki folyamatos jelentést adott le, a magánügyeiről. De általában mindenki megtartotta magának. Esetleg feltételezések folytak.

2011. júl. 3. 09:24
 28/28 anonim ***** válasza:
16-16 év. Korán kezdik ma már ezt, sajnos.
2011. júl. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!