Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok a mai fiatalok...

Niszikecica..:D kérdése:

Mit gondoltok a mai fiatalok hány évesen vesztik el a szűzességüket?

Figyelt kérdés
van egy barátnöm aki szex mániás és minden áron szexszelni akar de én mondtam neki h korai lene még és ő errre megrántotta a válát és annyit mondott h mért kitti meg rita se szűz már...:/
2011. júl. 2. 23:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%
Olvasom a kommeteket, nekem ez SZÖRNYŰ, hogy egy osztályban (!!!) beszédtéma, hogy ki szuz es ki nem. Ez a legbelsobb maganugy szerintem. sokan még azt sem hozzák nyilvanossagra munkahelyen, hogy van-e kedvesuk, mert nem akarjak tudatni senkivel, hogy van-e szexualis eletukl, mert egyszeruen munkahelyre, vagy nem mély barati viszonyokban egyszeruen NINCS HELYE ennek a temanak.
2011. júl. 3. 00:44
 12/28 anonim válasza:
72%

Kedves Utolsó! A munkahelyen nincs, mert oda felnőtt emberek járnak. Egy oszályba viszont tinik, ahol ez egy fontos beszédtéma. Mint ahogy mindig is az volt és mindig is az lesz. A tiniknek ez új, a többség még nem úgy kezeli ezt a kérdést, mint egy felnőtt, akiknek igen, ez már magánügy. A tiniknek ez még sokszor dicsekvés számba megy. Ez van, ezt el kell fogadni. Majd ők is felnőnek és rájönnek erre arra.

Amúgy nem vagyok mai tini, már betöltöttem a 3.x-et, viszont szerintem a mi időnkben is ugyanaz volt, mint most. Nálunk is voltak az osztályban a "menő" csajok, akik már akár 13-14 évesen túl voltak az elsőn és aztán sorra "fogyasztották" a fiúkat, meg lenézték azokat, akik még nem voltak túl rajta. Voltak akik később 16-18 éves koruk körül veszítették el egy komoly kapcsolatban és voltak akik még ennél is később. Nálunk is voltak, akik kibeszélték és voltak, akiknek nem ez volt a központi téma.

A szexualitás minden korban ugyanolyan és a hozzállás korosztályonként változik. Szerintem ez teljesen normális. Pláne, amikor ugyan nyiltan beszélünk róla, mégis titok övezi... pl szexuális felvilágosítás. Nevetséges az is, ahogy működik, ezek után ne csodálkozzunk semmin.

2011. júl. 3. 01:06
 13/28 anonim ***** válasza:
59%
00:44 A munkahely az más. A világ legtermészetesebb dolga, ha 36 fős osztályban, amiben 30 lány van, nem tartja titokban a magánügyét egymás elött. Persze nem mindenki mindenkivel beszéli meg, de aki jóban vana másikkal, az azért szokott beszélgetni. Van akiről csak pár infót tudni, viszont van, akiről konkrétan az egész nemi életét elmeséli, mert tudod a lányok ezt meg szokták tárgyalni egymással... Azért ennyire ne legyünk már prűdek.
2011. júl. 3. 01:06
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

"A munkahelyen nincs, mert oda felnőtt emberek járnak. Egy oszályba viszont tinik, ahol ez egy fontos beszédtéma. Mint ahogy mindig is az volt és mindig is az lesz. A tiniknek ez új,"

Én is voltam iskolas is, meghozza 31 eves koromig, es egy budos mukkot nem beszeltunk ilyesmirol. Se altalanosban, se gimiben, se foiskolan, se egyetemen. Amugy az en kornyezetem egyetemista koraban kezdett igazan fiuzni, de nem beszeltunk rola, mert INTIM dolog. Egy munkahely sokkal bensosegesebb amugy mint egy osztaly, ami ZÁRT kozosseg, nem onkent valogattatok ossze egymast, egyszereuen oda irattak be, kotelezo az iskola, kenytelen vagy akár toled kulonbozo, idegen arcokkal egyutt lenni, ha szar az osztaly, akkor is. Az iskoal is eg ymunkahely, kotelessegbol kell elmenni oda. A munkahelyet mar Te valasztod, ott hasonszoru emberek vannak, egy huron pendulobbek.

2011. júl. 3. 01:11
 15/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen divatmajmok, akikrol irsz kerdezo 12-13-14 evesen vesztik el, a tobbiek 16-20 kozott (nehanyan meg kesobb) es igy jon ki a 15-16 eves atlag.
2011. júl. 3. 01:13
 16/28 anonim válasza:
1
2011. júl. 3. 01:13
 17/28 anonim ***** válasza:
43%

"36 fős osztályban, amiben 30 lány van, nem tartja titokban a magánügyét egymás elött"

Szerintem a parok iskolasok kozott elsosorban osztalyon belul tudnak kialakulni. Ha eleve 30 lany van es 6 fiu, akkor ennek nagyon kicsi az eselye, szerintem ezek a beszámolók csak annyira igazak, mint az Amerikai szépség cimu filmben.:)

2011. júl. 3. 01:15
 18/28 anonim válasza:
100%
Jól érzem, hogy ti még a barbihoz is fiatalok vagytok, nemhogy a szexhez?
2011. júl. 3. 01:19
 19/28 anonim ***** válasza:

01:15 Igen, lehet, h vki tényleg csak nagyzol, de akivel tényleg jóba vagyok, azokról tudom mi a helyzet.

01:11 Most más idők járnak, mostmár lehet ezekről nyíltan beszélni

2011. júl. 3. 01:27
 20/28 anonim ***** válasza:
0:32 te se vagy normális
2011. júl. 3. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!