Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért pont 16 évesen a legideá...

Miért pont 16 évesen a legideálisabb elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

Mert mindenütt azt hallom csak, hogy 16 éwesen érdemes elweszíteni...

L/16

2011. jún. 27. 22:04
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
ez hulyeseg , akkor teszed mikor szeretned....habar en is 16 voltam mikor elveszitettem de nem azert mert akkor idealis..
2011. dec. 22. 00:00
 22/28 Hanariko ***** válasza:
Köszönöm, kedves semco :D
2011. dec. 22. 22:46
 23/28 anonim válasza:
Én majdnem 17 éves woltam, és nem bántam meg, pedig röwid kapcsolat wolt. Minden jót wazze :)
2011. dec. 23. 02:38
 24/28 anonim ***** válasza:

mi a rohadt fenéért kell 'w'-vel írni???

ezt miért nem moderálják???

vagy valami??? baromira idegesít már...

tinipicsek, tanuljatok meg már írni, és hagyjátok ezt a 'w'-zést, a cső helyett tschő-t írtok, a vagyok helyett vok-ot (ez mondjuk még elviselhető), és utálom, ha valakinek az a neve fb-on, hogy pl. Kitttykeh vagyhok oszt tschő... komolyan mondom, ostobák vagytok, és maradtok.

2011. dec. 23. 09:37
 25/28 anonim válasza:

24-es:

23-as vagyok és nem írok w-vel, reméltem, hogy az utolsó szóval esetleg ez észrevehető, de mindegy, akkor nem :D

2011. dec. 24. 03:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Mi ez a w-vel írás? Ez mikor lett divat?

A kérdésre válaszolva, nem 16 évesen a legideálisabb, akkor amikor te úgy érzed.

2012. okt. 17. 20:02
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesen is még fiatal vagy, még akkor is ha több éve együtt vagytok. Mivan, ha ne adj Isten terhes leszel? Fejben és lélekben is érettnek kell lenni hozzá, nem csak testben...
2013. febr. 10. 20:38
 28/28 anonim válasza:

Sokan 16 évesen vesztik el. Ez egy tény, de a legtöbbjüknek már van annyi "gógyija", hogy megfontoltan és érzelmekből kifolyólag, saját maga hozza meg ezt a döntést. Itt nincs olyan dolog, hogy érdemes-e X évesen; csak olyan, hogy kész vagy-e rá avagy sem.

16/L

2014. jan. 27. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!