Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az betegség ha 13 évesen csak...

Az betegség ha 13 évesen csak a szexre gondolok?

Figyelt kérdés
SZiasztok 13/f vagyok és nap mint nap azt csinálom amit minden más középosztálybeli jó tanuló tesz, egy külömbséggel, naponta többször eszembe jut a szex, és vannak csajok az osztályból akiket olyan szemmel nézek gerjedek...és már megfordult a fejemben h el akarom veszteni, volt idő h prostikat kerestem a neten volt h este ágyban azon merengtem hogyan hívjam randira azt a lányt aztán a végén hogyan kérdezzem meg pettingelhetnénk....de soha nem volt bátorságom...már ott tartok hogy a neten nézem hogyan tudnék élvezetesebben masztizni....ez nem normális? ha nem mit tegyek?
2011. jún. 27. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gondolni szabad, sőt teljesen természetes, de várj a megfelelő partnerre egy pár évet :)
2011. jún. 28. 01:40
 12/18 anonim válasza:

A South Park- ban találhatsz egy ehhez kapcsolódó epizódot!

[link]

2011. jún. 28. 01:49
 13/18 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.. csak hajt a kíváncsiság :)
2011. jún. 28. 13:04
 14/18 anonim válasza:

természetes...

énis szoktam rá gondolni,pedig én lány vagyok...

15/L

2011. jún. 29. 14:35
 15/18 anonim válasza:
sztem ez nem normalis..azert 13 eves fiu..es masra se gondol..en mar 16 vagyok,de meg csak most kezdtem el azon gondolkodni hogy milyen lehet pasival..16/l
2011. jún. 30. 00:20
 16/18 Dádikaa válasza:

Teljesen normális, manapság minden fiatal csak arra gondol, én is :D minden naaap ;)

szóval nyugi :)

2011. júl. 4. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
na mizu igy 3 év után? csak kiváncsiság
2014. szept. 29. 18:35
 18/18 anonim válasza:
Na? Eltelt 10 év. Találtál valakit?
2021. jún. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!