Miért retteg ennyi 20 év fölötti csaj a szüzesség elvesztésétől?
sokan úgy csinálnak, mintha legalább érzéstelenítő nélküli hasműtétet akarnának rajtuk végezni, rettegnek, hogy túl szűkek, v. nemtom :/
minek?
nem fáj az annyira, csak mintha megvágnád az ujjad, és kb. 15 mp az egész. és kb. 4-5 csepp vért jelent, nem egy fél lavórnyit. -.-
bocs, h kiakadtam, de már tele a ..., h mindennap kb. 5 ilyen kérdés van, hogy "gáz-e 20-1-2-3-4-... évesen szűznek lenni? meg: félek az 1. alkalomtól".
ha v.ki fél, azt jelenti, még nem érett, nem kész hozzá lelkileg. most azt várja, hogy ebben megerősítsék, hogy igen, ha a pasid már 2 éve vár rád, és mindeketten szeretitek egymást, maradt továbbra is ilyen tutyi-mutyi?
20:40-es, írj még vissza párszor :D
ha tudni akarod, 3 éve vesztettem el...de te még mindig szűzike lehetsz, talán 30 évesen is, ha ennyire bánt, amit írtam ^^ :D
Vissza is írok, ne félj. :P
És igen, tényleg szűz vagyok így 20 évesen, és nincs is ezzel bajom, ettől függetlenül eléggé szeretnek a fiúk. :P
És engem ugyan nem bántottál meg, hiszen olyan véleményére nem is adok, aki úgy bírál mást, h nem is ismeri sorry. :P
Bevallom, kicsit sajnállak is, nem lehetnek szép kapcsolataid, ha élőben is ilyen keményen tolod. :)
én téged sajnállak :D
maradj is szűz, az ilyen betoji csajok inkább ne szexeljenek. :D
ha tényleg nem foglalkoztatna a véleményem, és nem akarnál meggyőzni arról, hogy félni bizony jó, akkor nem néznél vissza folyamatosan.^^
tudod, még te írtad az elején, ha nem tetszenek azok a kérdések, ahol nyavalyognak, akkor ne nézzem. na, ennek a fordítottját pedig Neked ajánlom, kedves visszajáró. :D
azért írtam ki a kérdést, hátha több félénk elolvassa, és ezek után végre összeszedi magát, és mer lépni.
de nem, még büszkék is rá, h f.snak XD hát behalok :D
lehet, hogy egy ideig még "érdekes" is, hogy sír a csaj, meg vinyákol, hogy "jaj de fáj, hogy bedugtad 1 ujjadat, szét fogok szakadni" - de ha éveken át ez megy, nem is csodálkozok, ha a pasinak kicsit sok lesz belőle( egyik haverom panmaszkodott a nőjéra, ez is motivált a kérdés kiírásában).
üzenem ennek a drága nőnek, nyugodtam sz.rjon továbbra is az 1. alkalomtól, a többieknek pedig azt, hogy higgyétek el, nem olyan borzalmas (sőt, nagyon is jó) a szüzességet elveszíteni!
XD
irogassatok csak páran, jót röhögök, hogy pattogtok rajta :D
de jó f.sós, és ronda lehetsz, ha még mindig szűz vagy...és egyre irogatsz, mert bááááánt, hogy még az vagy, és van aki kimondja, hogy ettől nem kell f.sni. :D
de te csak nem hiszed el. szíved joga. :D
de nagy szűzqva lehetsz, ha mindenkinek elszeded a pasiját, és nem fekszel le velük, csak szórakozol. :D
biztos ezért is hagynak ott:P
én még együtt vagyok azzal,aki elvette, és egy ilyen besz.ri csaj, mint te, nem tudnád tőlem elszedni^^. :D
szűzqrvulj csak tovább, hártyásp*csa! :D nem írok vissza többet, kettőnk közül te vagy a h.lye, hiszen írtad is, hogy nem fogsz már írni, de méééééégis :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!