Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért retteg ennyi 20 év...

Miért retteg ennyi 20 év fölötti csaj a szüzesség elvesztésétől?

Figyelt kérdés

sokan úgy csinálnak, mintha legalább érzéstelenítő nélküli hasműtétet akarnának rajtuk végezni, rettegnek, hogy túl szűkek, v. nemtom :/

minek?

nem fáj az annyira, csak mintha megvágnád az ujjad, és kb. 15 mp az egész. és kb. 4-5 csepp vért jelent, nem egy fél lavórnyit. -.-

bocs, h kiakadtam, de már tele a ..., h mindennap kb. 5 ilyen kérdés van, hogy "gáz-e 20-1-2-3-4-... évesen szűznek lenni? meg: félek az 1. alkalomtól".

ha v.ki fél, azt jelenti, még nem érett, nem kész hozzá lelkileg. most azt várja, hogy ebben megerősítsék, hogy igen, ha a pasid már 2 éve vár rád, és mindeketten szeretitek egymást, maradt továbbra is ilyen tutyi-mutyi?

2011. jún. 26. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy az előttem szóló írja :)
2011. jún. 26. 22:52
 12/24 A kérdező kommentje:

20:40-es, írj még vissza párszor :D

ha tudni akarod, 3 éve vesztettem el...de te még mindig szűzike lehetsz, talán 30 évesen is, ha ennyire bánt, amit írtam ^^ :D

2011. jún. 26. 23:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És mitől vagy ilyen kemény kedves kérdező? Egy 30 éves szűz nőnek biztos jobban örülnék, mint egy 18 éves szűznek:) Ráadásul nekem olyan nem is kellene aki nem fél az első alkalomtól:D Unalmas. Úgy vagy kemény, hogy nem is vagy női ideál ebből a szemszögből. Megcáfolhatod, de akkor is unalmas.
2011. jún. 27. 07:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Vissza is írok, ne félj. :P

És igen, tényleg szűz vagyok így 20 évesen, és nincs is ezzel bajom, ettől függetlenül eléggé szeretnek a fiúk. :P

És engem ugyan nem bántottál meg, hiszen olyan véleményére nem is adok, aki úgy bírál mást, h nem is ismeri sorry. :P

Bevallom, kicsit sajnállak is, nem lehetnek szép kapcsolataid, ha élőben is ilyen keményen tolod. :)

2011. jún. 27. 10:45
 15/24 A kérdező kommentje:

én téged sajnállak :D

maradj is szűz, az ilyen betoji csajok inkább ne szexeljenek. :D

ha tényleg nem foglalkoztatna a véleményem, és nem akarnál meggyőzni arról, hogy félni bizony jó, akkor nem néznél vissza folyamatosan.^^

tudod, még te írtad az elején, ha nem tetszenek azok a kérdések, ahol nyavalyognak, akkor ne nézzem. na, ennek a fordítottját pedig Neked ajánlom, kedves visszajáró. :D

azért írtam ki a kérdést, hátha több félénk elolvassa, és ezek után végre összeszedi magát, és mer lépni.

de nem, még büszkék is rá, h f.snak XD hát behalok :D

lehet, hogy egy ideig még "érdekes" is, hogy sír a csaj, meg vinyákol, hogy "jaj de fáj, hogy bedugtad 1 ujjadat, szét fogok szakadni" - de ha éveken át ez megy, nem is csodálkozok, ha a pasinak kicsit sok lesz belőle( egyik haverom panmaszkodott a nőjéra, ez is motivált a kérdés kiírásában).

üzenem ennek a drága nőnek, nyugodtam sz.rjon továbbra is az 1. alkalomtól, a többieknek pedig azt, hogy higgyétek el, nem olyan borzalmas (sőt, nagyon is jó) a szüzességet elveszíteni!

2011. jún. 27. 15:34
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Attttyaég. de buta vagy! 90%-os vallszeg arra hívta fel a figyelmedet elmagyarázom, mert biztos nem éérted-hogy ne oltogass másokat ha nem is ismered. És mi ez a rossz duma, hogy te azért írtad ki, hogy a félénkek merjenek lépni? Uggggyanmáá, nem attól szedik majd a bátorságot, hogy itt oltogatod őket. Álljá le, nekem akkor se kellenél, ha te lennél az utolsó nő a világon...
2011. jún. 27. 16:03
 17/24 A kérdező kommentje:

XD

irogassatok csak páran, jót röhögök, hogy pattogtok rajta :D

2011. jún. 27. 16:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd csak 16:03, elvből nem vitatkozom hülyékkel, nehogy a végén összekeverjenek velük...és tényleg nem igen lát a szemétől, mert azt írtam, h én ugyan nem parázok...de persze vannak ilyen emberek, akik fekete-fehérben látják a világot. Ha élőben találkoznék vele, valószínűleg jót nevetnék rajta...nem baj kislány, van is félnivalód, sok ilyen "intelligens-nagyvilági-hűdetapasztalt" nőt hagyott ott a pasija miattam. :D:D:D
2011. jún. 27. 16:12
 19/24 A kérdező kommentje:

de jó f.sós, és ronda lehetsz, ha még mindig szűz vagy...és egyre irogatsz, mert bááááánt, hogy még az vagy, és van aki kimondja, hogy ettől nem kell f.sni. :D

de te csak nem hiszed el. szíved joga. :D

de nagy szűzqva lehetsz, ha mindenkinek elszeded a pasiját, és nem fekszel le velük, csak szórakozol. :D

biztos ezért is hagynak ott:P

én még együtt vagyok azzal,aki elvette, és egy ilyen besz.ri csaj, mint te, nem tudnád tőlem elszedni^^. :D

szűzqrvulj csak tovább, hártyásp*csa! :D nem írok vissza többet, kettőnk közül te vagy a h.lye, hiszen írtad is, hogy nem fogsz már írni, de méééééégis :P

2011. jún. 27. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
blablablablabla...90%-os minek foglalkozol a kérdezővel?szarmá neki ha ismeretlenül tolja az oltó cuccot namindegyis,szerencsére azért van sok értelmes lány akik nem ilyenek hogy azt hiszik már nem szüzek és nagyra vannak magukkal örülj hogy te nem vagy ilyen.és ja én is láttam már sok szép esetet amikor pont az ilyen nagyszájú "nőktől" vették el a pasit meg is érdemlik. amúgy az ilyen lányokat röhögjük ki legjobban a haverokkal szarmá nekik hehhh
2011. jún. 27. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!