Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek meg kell várni az...

Szerintetek meg kell várni az igazit a szüzesség elvesztéséig? Nem feküdtehetek le akárkivel, ha már kívánom a szexet? (egy 17 éves csaj)

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha csak szexet akarsz, akkor próbálj meg hozzád hasonló pasikat keresni és ne egy "konzervatív" rendes pasi lelkét tegyed tönkre plíííízzzzzzzz........
2010. jún. 2. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

az biztos ha azal fekszel le akivel akarsz

szerintem szinte tuti biztos hogy nem az igazival fogod elveszíteni a szüességed

2010. jún. 2. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

És ha 50 évesen találod meg az igazit?:D Ha egyáltalán van igazi xD

Akit szeretsz és megbízol benne, érett a kapcsolatotok, tudod, hogy nem használna ki, és ő is szeret téged, azzal a sráccal lefeküdhetsz majd. De nem biztos, hogy ő lesz az igazi. De nem fogod megbánni.

2010. jún. 2. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
ha az igazival akarod akkor várhatsz a házasságodig drága :/ 16/F
2010. jún. 2. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan hogy igazi, meg nagy ő meg ilyenek. Vannak emberek akik el tudják viselni egymást, tolerálni tudják egymást, és vonzódnak egymáshoz. De tökéletes nincs, és nem is lesz. Akárkivel ne feküdj le, hanem olyannal akivel ha nem is jársz, de kedveled, és tudod hogy nem lesz durva stb. ne egy ismeretlennel. Akkor nem lesz szerintem rosszabb élmény mint ha a barátoddal csinálnád.
2010. jún. 2. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Lefeküdni lefeküdhetsz bárkivel, ha már kívánod a szexet. De szerintem később megbánnád, hogy nem vártál, hogy a szeretett fiúval veszítsd el. Teljesen már érzés olyannal csinálni, akit szeretünk és aki viszont szeret, mint mondjuk egy idegennel. Ő nem biztos, hogy olyan figyelmes és gyengéd lesz és nem biztos, hogy tekintettel lesz arra, hogy szűz vagy. Egy szerelmes fiú mindig sokkal figyelmesebb és sokkal meghittebb és bensőségesebb az egész. Én a helyedben várnék, mert az első csodálatos egy olyan emberrel, akivel szeretitek egymást. Ehyébként is, nem vagy még lekésve semmiről.:) Inkább maszturbálj addig;).

20/L

7/11 anonim ***** válasza:
70%
Keres egy barátot akiben megbizol és szeretsz és ha ő is viszont szeret szexeljetek, ne gyere össze mindenféle baromma' de ne is várj évekig.
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
első sex sohasem jó csak a filmekben :)
2010. jún. 2. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:

én a szüzességemet az akkori barátommal vesztettem el, ami nem volt nagyon rossz, de jó sem...olyan semmilyen. viszont később voltam együtt egy sráccal, akivel nem jártunk, csak haverok voltunk, és vele 1000szer jobb volt, mint a barátommal...szerintem elég, ha szexuálisan vonzódsz hozzá, és bízol benne ilyen téren, akkor biztos, hogy jó lesz.

18/L

2010. jún. 2. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De lehet jó az első szex is. Én nagyon élveztem a legelsőt, mert már nagyon akartam és egyáltalán nem is fájt. Szóval hülyeség, hogy az első soha nem lehet jó.
2010. jún. 2. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!