14 éves vagyok, keresztény és szexéhes. Mit tegyek?
Nekem is voltak hasonló problémáim. Az ilyen problémákról(mert szüleim szerint ennek a vágynak nem kéne ilyen idős jelentkeznie) a mai kultúra(amerikai filmek, elmebeteg zene) tehet.Legfőbbképpen azok zavart a legjobban, hogy a Biblia rengeteg dolgot tilt(pl. többnejűség[úgyhogy csak 1 nőt vehetek el]). De végső soron mégiscsak rájön az ember, hogy ami a tízparancsolatban, és ezek további részletes kifejtésben van az mind úgy jó és igaz. Csak a házasságban, igaz szerelemben igazán élvezetes. Azért kell óvatosnak lenni, mert akivel közösülsz azzal egy testté válsz.
nem akarlak elrettenteni, de ne hidd el a gumióvszerről alkotott tévhiteket. a 70-es évek végén ugyanis Amerikában megvizsgálták a ma használatos latex fajtát, és kiderült hogy mikroszkopikus lyukak vannak rajta, amiken egy vírus simán átjut, sőt, a teresség ellen sem véd 100%-osan.
A 13:13-as ökörnek pedig üzenem, hogy nem ártott volna odafigyelni hittanórán. Mielőtt még egy ilyen ökörséget írnál, olvasd el mit ír a Biblia. Merthogy a házasság szentségét ki erőltette a rómaiak ocsmány züllése közben? Csak nem a keresztények? Amúgy meg nem ártana tudnod néhány alapvető dolgot hitünkről ahhoz, hogy megértsd miért nekünk kell segítenünk a szegényeken?
(
Az ilyen ateistákról csak ennyit: a Rákosi rendszerben sokszor támadták a keresztényeket. egyszer valamelyik nagyokos kitalálta, hogy előbb alaposan át kéne tanulmányozni a vallás alapját jelentő Bibliát ahhoz, hogy megtörhessék őket. Indult is egy egyéves Bibliatanulmányozás 40(?) fő részvételével. Mi lett az eredménye? Akciót leállítani, mind a 40-en megtértek.
)
Utószó a kérdés írójának: A kontrasztkiállítást tudom neked ajánlani. A házasság előtti szexről szóló tabló fent is van a neten, itt a címe: [link]
Üdvözlettel,
Egy 15 éves református fiú
Ez a tablókép ellentmondásos. Az a kérdés az elején, hogy ha szeretik egymást miért ne lehetne, erre alatta írja, hogy meggátolja a szerelem megtalálását... Szóval, ha két fél szerelmes egymásba, akkor miért gond, hogy lefekszenek? És kérem ne jöjjünk egy többezer éve, ki tudja eredetileg milyen nyelven írt könyvvel, ami évszázadokon át egy olyan intézmény kezében volt ami emberek millióit kínozta és ölte meg... Oké, abban a korban nem volt óvszer így megértem, hogy házasság előtt nem volt helyes, hisz nagy eséllyel gyerek járt utána, de ma már más idők vannak. Nem támogatom az abortuszt, vagy a szerelem nélküli szexet, de nem kell várni vele a házasságig.
Keresztény, 20 éves férfi.
Most így utólag visszanézve röhögök, hogy hogyan írhattam ilyen kérdést :D De látom a YouTube-ra is felkerültem
http://www.youtube.com/watch?v=Mj2CgEF2I1w (1:58)
A lényeg, hogy csajom azóta sincs, nem szexeltem, túl lehet élni, és most amúgy is érettségizek. Ja, és azért mégegyszer LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!