Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok, keresztény és...

14 éves vagyok, keresztény és szexéhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szexéhes vagyok. De komolyan (és azt is mondják rólam hogy koraérett kissé). Nagyon szeretném ha lefeküdhetnék valakivel. (mert ugye még szűz vagyok). Ezzel önmagában nem lenne sok baj, csak épp 14 éves vagyok, és keresztény vallású ráadásul. Mit tehetnék? (amúgy fiú vagyok) :D
2009. márc. 25. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
persze lehet h nemmegy azonnal :)
2009. márc. 26. 00:01
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Most 14 évesen még nem nagyon kéne - de később, ha lesz lehetőséged, akkor szerintem ne a vallásodra gondolj.

Arra gondolj majd, hogy tényleg ennyire szeretitek-e egymást, megbíztok-e egymásban, és mindketten készen álltok-e rá? Netán hosszabb időre is őrá gondolsz-e, mint párodra?

Ne legyen ott veled egy pap (még a fejedben sem) a hálószobában! Abból csak nagyon-nagyon-nagy gond lehet!

2009. márc. 26. 02:22
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

jesszus micsoda válaszok... :S

1. az hogy neked mit jelent a kereszténynek lenni, az a te dolgod. ha csak mondod, de nem éled, akkor tök mind1, mert nem azon fog múlni, h mit mondasz.

2. 14 évesen más kéne, h érdekeljen sztem... ennyi idősen még azt sem tudod, mi az az igazi szerelem. szóval várjál addig, amíg nem találsz olyat, akivel aztán nem fogod megbánni, h megtetted.

3. az meg, hogy vannak olyanok, akik azt tanálcsolják, h addig szexelj, amíg megteheted, szintén "fantasztikus"... nektek se lehet túl sok eszetek.

4. nyugodtan pontozzatok le, nekem ez a véleményem.

18/L

2009. márc. 26. 12:32
 14/29 anonim válasza:
0%
Szard le a vallást dugjál megfele minden megdugható pinát,ha azt nézed kit dugj meg soha nem fogsz dugni!!!
2009. márc. 26. 15:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden ilyenkorú fiúban felmerül ez a probléma, nincs sok köze a valláshoz sztem...de nagyon fiatal vgy még,a szerelemhez is nem hogy a sexhez..sztem gyakorolj egyedül...1-2 év és jöhet egy csajszi is:)

P.Rita

2009. márc. 26. 17:01
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Mélységesen megvetem azokat a vallásokat, amelyek a világ legtermészetesebb ösztönét mocskosnak bélyegzik, és kinevelték az előző generciók hülye, prűd birkacsordáját. Szerelmesnek lenni, és testileg is kiteljesedni benne a legcsodásabb dolog. Isten nem létezik, vagy ha mégis, hát az sem érdekli, hogy hány millióan halnak éhen - csak hogy egyetlen példát említsek. Röhej, hogy egyes emberek a szeretkezést természetellenesnek tartják.

Szóval csak éld az életed úgy, hogy boldog legyél, és ha megérkezik az a lány, akire vársz, ne habozz, mert az intimitás legcsodálatosabb dolgáról maradsz le :)

2009. márc. 27. 13:13
 17/29 anonim válasza:
35%
HAT SEMMI KOZE A SEXHEZ A VALLAS,DE SZERINTEM MEG VARJ INKABB MEG JATSZ A KIAUTOKKAL
2009. márc. 28. 15:24
 18/29 anonim ***** válasza:
az utolsó előtti annyira szépen leírta előttem, hogy ne mtudok mit hozzáfűzni. igaza van.
2009. aug. 13. 22:12
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
hallottál már a pedofil papokról?:D
2009. aug. 21. 12:12
 20/29 anonim válasza:

Szal te is ma láttad először az Antifaces 7-et?XD

Am a számból vetted ki a szavakat:)xD

2009. aug. 21. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!