14 éves vagyok, keresztény és szexéhes. Mit tegyek?
Most 14 évesen még nem nagyon kéne - de később, ha lesz lehetőséged, akkor szerintem ne a vallásodra gondolj.
Arra gondolj majd, hogy tényleg ennyire szeretitek-e egymást, megbíztok-e egymásban, és mindketten készen álltok-e rá? Netán hosszabb időre is őrá gondolsz-e, mint párodra?
Ne legyen ott veled egy pap (még a fejedben sem) a hálószobában! Abból csak nagyon-nagyon-nagy gond lehet!
jesszus micsoda válaszok... :S
1. az hogy neked mit jelent a kereszténynek lenni, az a te dolgod. ha csak mondod, de nem éled, akkor tök mind1, mert nem azon fog múlni, h mit mondasz.
2. 14 évesen más kéne, h érdekeljen sztem... ennyi idősen még azt sem tudod, mi az az igazi szerelem. szóval várjál addig, amíg nem találsz olyat, akivel aztán nem fogod megbánni, h megtetted.
3. az meg, hogy vannak olyanok, akik azt tanálcsolják, h addig szexelj, amíg megteheted, szintén "fantasztikus"... nektek se lehet túl sok eszetek.
4. nyugodtan pontozzatok le, nekem ez a véleményem.
18/L
Szerintem minden ilyenkorú fiúban felmerül ez a probléma, nincs sok köze a valláshoz sztem...de nagyon fiatal vgy még,a szerelemhez is nem hogy a sexhez..sztem gyakorolj egyedül...1-2 év és jöhet egy csajszi is:)
P.Rita
Mélységesen megvetem azokat a vallásokat, amelyek a világ legtermészetesebb ösztönét mocskosnak bélyegzik, és kinevelték az előző generciók hülye, prűd birkacsordáját. Szerelmesnek lenni, és testileg is kiteljesedni benne a legcsodásabb dolog. Isten nem létezik, vagy ha mégis, hát az sem érdekli, hogy hány millióan halnak éhen - csak hogy egyetlen példát említsek. Röhej, hogy egyes emberek a szeretkezést természetellenesnek tartják.
Szóval csak éld az életed úgy, hogy boldog legyél, és ha megérkezik az a lány, akire vársz, ne habozz, mert az intimitás legcsodálatosabb dolgáról maradsz le :)
Szal te is ma láttad először az Antifaces 7-et?XD
Am a számból vetted ki a szavakat:)xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!