14 éves vagyok, keresztény és szexéhes. Mit tegyek?
én is keresztény vagyok :D semmi köze hozzá. beülsz a gyóntatószékbe azt annyi.
15 vtam amikor először lefeküdtem barátommal, akivel előtte másfél évig jártam már.. sztem ne úgy gondolj a szexre, mint az amerikai filmekben látható, h akkor az "év vége előtt lefektetek vkit".. ez hülyeség. találd meg azt, akivel jól fog esni.
még 1. nem lehetsz szexéhes ha még szűz vagy.. :D
17/L
a kereszténység 1 kalap sz@rság.:D
am meg nagyon fiatal vagy várj még 4évet kb.
mertha most szeretkezel 1 csajjal akk kitudja mennyi gondot csinálsz neki.
nem nehéz megtalálni. csak jólkell kezelni az adott kapcsolatot.
Neked speciel még nehéz. mert nemtudjátok h mi is aza szerelmes szex. idővel rájösztök.
Az hogy keresztény vagy az nem oszt nem szoroz, ezen tovább is léphetünk.
De így hogy 14 éves fiú vagy, nem sok esélyed van még a szexre. Látod vannak itt 23 éves szűz srácok is. Szóval még nincs esélyed. Talán olyan 16 körül majd találsz magadnak valami olyan csajt aki ugyanúgy szeretne sokat szexelni, mint te és jó lesz minden. De ha a fórumból indulok ki, akkor nem nagyon van ilyen csaj.
De azért fel a fejjel!
Ha viszont lány lennél 14 évesen, nem lenne gond, hogy szexelhess. Ezért is irigyeltem mindig a lányokat :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!