Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok, keresztény és...

14 éves vagyok, keresztény és szexéhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szexéhes vagyok. De komolyan (és azt is mondják rólam hogy koraérett kissé). Nagyon szeretném ha lefeküdhetnék valakivel. (mert ugye még szűz vagyok). Ezzel önmagában nem lenne sok baj, csak épp 14 éves vagyok, és keresztény vallású ráadásul. Mit tehetnék? (amúgy fiú vagyok) :D
2009. márc. 25. 18:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy keresztény vagy, nem jelent semmit. Lefeküdni pedig ne akarj addig senkivel, amíg nem találsz egy olyan lányt, akiben megbízol. Addig maradnak a kezeid.
2009. márc. 25. 18:52
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
En is kereszteny vok. attól még hivő maradsz, ha lefekszel azzal, akit szeretsz. ne ugy történjen meg a dolog h "na, akkor veszitsük mar el a szüzességünket", hanem szerelembol. h lehetsz szexéhez, ha még nem is probaltad? először talalj egy normalis baratnot, aztan gondolj erre.
2009. márc. 25. 18:52
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

én is keresztény vagyok :D semmi köze hozzá. beülsz a gyóntatószékbe azt annyi.

15 vtam amikor először lefeküdtem barátommal, akivel előtte másfél évig jártam már.. sztem ne úgy gondolj a szexre, mint az amerikai filmekben látható, h akkor az "év vége előtt lefektetek vkit".. ez hülyeség. találd meg azt, akivel jól fog esni.

még 1. nem lehetsz szexéhes ha még szűz vagy.. :D

17/L

2009. márc. 25. 19:02
 4/29 A kérdező kommentje:
Az hogy szűz vagyok nem jelenti hogy nem csináltam semmi mást...
2009. márc. 25. 19:13
 5/29 anonim ***** válasza:
81%

a kereszténység 1 kalap sz@rság.:D

am meg nagyon fiatal vagy várj még 4évet kb.

mertha most szeretkezel 1 csajjal akk kitudja mennyi gondot csinálsz neki.

2009. márc. 25. 19:15
 6/29 A kérdező kommentje:
Ja és nem puncikra vágyom legfőképpen mielőtt ezt hinnétek hanem "valódi" szerelmes szexre! Ezt olyan nehéz megtalálni vagy csak nekem az?:D
2009. márc. 25. 19:21
 7/29 anonim ***** válasza:
90%

nem nehéz megtalálni. csak jólkell kezelni az adott kapcsolatot.

Neked speciel még nehéz. mert nemtudjátok h mi is aza szerelmes szex. idővel rájösztök.

2009. márc. 25. 19:24
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
azért nehéz megtalálni, hogy mikor átérzed értékelni tudd. de előbb utóbb mindenkinek sikerül, akinek nem az meg nem is akarja igazán
2009. márc. 25. 19:24
 9/29 anonim ***** válasza:
51%

Az hogy keresztény vagy az nem oszt nem szoroz, ezen tovább is léphetünk.

De így hogy 14 éves fiú vagy, nem sok esélyed van még a szexre. Látod vannak itt 23 éves szűz srácok is. Szóval még nincs esélyed. Talán olyan 16 körül majd találsz magadnak valami olyan csajt aki ugyanúgy szeretne sokat szexelni, mint te és jó lesz minden. De ha a fórumból indulok ki, akkor nem nagyon van ilyen csaj.

De azért fel a fejjel!

Ha viszont lány lennél 14 évesen, nem lenne gond, hogy szexelhess. Ezért is irigyeltem mindig a lányokat :)

25/f

2009. márc. 25. 19:31
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
ez a legundorítóbb a vallásban, főleg a kereszténységben, nem akarok senkit megsérteni de én már önmagában gyalázatnak tartom hogy kiskorban keresztelnek amikor semmi beleszólása az embernek, ilyenkor meg itt van ennyi idősen és nem tudja hogy mi a f.ra jó ez neki....vallás nélkül is van elég baj nálunk...szerintem csak szexelj ahogy bírsz
2009. márc. 26. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!