Mivel a legjobb masztizni?
Figyelt kérdés
korod/nemed?2011. jún. 21. 00:34
21/35 anonim válasza:
Sima és nem rotációskapa?! Talán Boeing 747, Tesla tekercs, falióra, felszerelt pecabot,vagy amit épp a fémhulladékok közt találsz. Sok sikert hozzá! 15/f
22/35 Littlepig válasza:
Elmész a ZŐCCSÉGESHEZ
Répa, Ubi, Banán(a banánt ne hámozd meg: volt olyan ismerősöm, akinek volt olyanismerőse, aki így tett, és magába törte a banánt...cink)
és bármi az, előtte jól mosd meg...cink dolog a hüvelygomba
18F
23/35 anonim válasza:
fenyőfa
szamuráj kard
és a wunderwaffe-émal
gyakorikérdések én igy szeretlek:D
24/35 anonim válasza:
kaktusz a legjobb,de megteszi a kapa,az ásó,a lapát,a gerebje,meg a szálkás bot...áramosbot(csak bekapcsolva),buzogány stb..!xd
15/prostixd
26/35 anonim válasza:
zuhanyrózsa ;) és azzal tényleg (ne dugd fel, csak izgasd vele a csiklódat) 16/L
28/35 anonim válasza:
Littlepig komolyan belétört a kapa?
30/35 anonim válasza:
Szilvás buktát,mert azt szeretem. én természetes vagyok,szal az erősebb jobbkarommal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!