Mivel a legjobb masztizni?
Figyelt kérdés
korod/nemed?2011. jún. 21. 00:34
14/35 A kérdező kommentje:
14/l
2011. jún. 21. 01:21
15/35 anonim válasza:
A nők többségének meg kell tanulni kézzel maszturbálni. Általában valami idegen tárggyal lehet az bármi ami nem rotációs kapa:) csak sima felülete legyen. A lényeg annyi ,hogy ne tudatosuljon hogy hogyan fogod izgatni a csiklód mert a véletlenszerű érzet a lényeg. A műdákók használatáról nem tudok mit mondani ezt is a barátnőm mondta még nekem anno mikor unatkoztunk egy éjszaka msn-en illetve olvastam több helyen itt is ugyanezt.
20/F
19/35 anonim válasza:
én láncczfűrészel szoktam, meg lézerkardal, meg paprikás kólbászal
12/transzi
20/35 anonim válasza:
habverővel, botmixerrel, porszívó csővel(közben porszívót bekapcsolni), forró hajvasalóval vagy sajtreszelővel ;)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!