Srácok, ti hány éves korotokban kezdtek el masztizni, és milyen gyakran?
Kiváncsi vagyok minden egyes forró részletre
például:-gondolatra
-képre
-videora
És ha gondolatra,olyankor ki vagy mi jár az eszetekben?
Én válaszolok, de utána te is megírod, hogy fiú vagy-e vagy lány és hány éves?
Én 11-12 lehettem max. Nos nálam elég furán történt. Valami ünnepségről jöttünk haza, mert emlékszem, hogy amikor vetközni kezdtem lefelé, ünnepi fekete nacim és fehér ingem volt rajtam és, akkor fura érzés jött rám, valamiért a tökömhöz nyúltam és elkezdtem húzigálni. Egyre kellemesebb érzés volt. Nem bírtam megállni, egyre jobb és jobb, ááá, mindjárt, ááá, jeee, aztán elmentem.
Azóta nem bírok leállni, mindennap csinálom, most nőm sincsen ezért még rosszabb, napi 3-4 a minimum. Amúgy is nagy a libidóm, tudnék 3-4 csajjal is egy nap eljátszadozni. :D
ÚÚ, de a fura, hogy akkor először nem is igen gondoltam semmire, csak élveztem, gondolom még új volt ez nekem és ezért tudtam csak erre a csodás élvezetre figyelni.
Most 21 vagyok.
10-11 lehettem, vagy kiemelten jó minőségű képek, vagy videók. Meg volt 2 lány(nem egyszerre, de olyan álmaim voltak xD) akinek a gondolatára(évfolyamtárs).
Viszont emlékszem, amikor először probáltam , akkor azt hittem, hogy nekem külön nyomni kell, és rájöttem, hogy a-a, akkor csak a hugy jön -_-"
Elöször is köszönöm hogy válaszoltatok!!!!
18-éves csajszi vagyok és kifejezetten érdekelnek az ilyen dolgok!
Nagy lekesedéssel olvasom válaszolásaitokat,úgyhogy csak bátran!:D
9 évesen, WC-ben intéztem először. Nagymamámnál voltam és az Aktív-ot néztük, ahol valami Playboy fotózás volt és megmozdult a nadrágom :D
17F
kb 4 éves lehettem... azelőtt műtöttek fitymaszűkülettel. emlékszem hogy nagyon fájt utána a farkam mivel körül lettem metélve :S aztán eltelt egy kis idő, rendbejött, én meg élveztem hogy már nem fáj irdatlan módon amikor egy ujjal is hozzányúlok. szépen rácsúltam a kezemre, és elkezdtem rajta húzogatni... nemtudtam hogy mit csinálok, de jól esett :D egy idő után vmi roahdt jót éreztem, de semmi nem jött az ég világon. azóta toltam úgy hetente 1-2x, aztán amikor 10 éves lehettem, egyszer csak jött kb egy teáskanálnyi anyag. nagyon örültem mert olyan volt mint amilyennek a haverok elmesélték :D:D:D aztán azóta már megy a 3-5 lövés, és napi szinten minimum, még akkor is ha közbe barátnőm van és szexelünk rendszeresen. Nekem egyszerűen kell :D
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!