Hol keressek ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
Akiket szigorúan csak SZEX érdekel, semmi érzelem és más egyéb:) Már volt egy ilyen kapcsolatom, de ő végül megtalálta az igazit (igaz ő 10 évvel idősebb nálam).
Lehet szűz is, sőt az jobb is lenne....
18F
2011. jún. 20. 17:32
11/29 anonim válasza:
Vegyél művaginát. Olcsóbb, mint a prosti, nem igényel szeretetet, nem járkál utánad.
12/29 anonim válasza:
hülyeség. nem csak prostival lehet. haver (csaj) esetleg??? és a szűz csajokat tényleg hagyd békén ;) nekem am már volt szexhaverom. jo volt.
14/29 anonim válasza:
Gondolod hogy egy szűz lány belemenne egy szex kapcsolatba? Erősen kétlem.. Én egyébként teljes mértékben szex kapcsolat párti vagyok (és ez nem jelenti azt, hogy egy ringyó vagyok, csak nem akarok járni senkivel, csak szex), ha akarsz írj privátot (de csak ha nem vagy csunya) 19L
15/29 anonim válasza:
"de csak ha nem vagy csúnya"
:D:D
a végére ez kellett :D
16/29 anonim válasza:
Ezt így úgyse lehet hogy kapásból máris így alakul. Próbálkozni kell, társaság, buli, házibuli,. Egy éjszakás kaland az jó erre. Esetleg lány hiányolni fog vagy nem. Majd túlteszi magát. EZ a körforgás.
17/29 anonim válasza:
a ku*vát ne ajánlja senki, mert azt nem a szex érdekli, hanem a pénz
19/29 A kérdező kommentje:
19L nem lehet privit írni neked...:/
Írj te ha nemvagy csúnya:P
2011. jún. 25. 11:38
20/29 csenge 15 válasza:
énis ép egy ilyen kapcsolatotkeresek és szüz vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!