Tud majd vigyázni szerintetek? (+ az előző részről amit leírtam mi a véleményetek? )
A barátommal akarunk szeretkezni, de én még szűz vagyok és ő is. Én nem akarok semmiféle előjátékot, de ami nekem nagyon furcsa hogy őt ez nem is zavarja. Mármint nem úgy értem hogy zavarnia kéne, de a mai fiuk mindig akarnak pettingelni ő meg nem ez egy kicsit meglepett...
Vagyis azt mondta hogy neki mind1.
Egyébként 14 évesek vagyunk..remélem nem olyan válaszokat kapok majd hogy túl fiatal, mert nem érdekel enyhén fogalmazva az ilyen válaszokat leszarom, mert szeretem és rég együtt vagyunk. Amúgy azt szeretném megtudni hogy egy szerintetek egy szűz fiú is tud vigyázni, meg óvatosság..?
Előre köszi a válaszokat *-*
jó, szégyenlős vagy, de a szexhez is le kell ám vetkőzni...
szóval lehet inkább kis lépésekben haladjatok... beles a pólód alá, beles a bugyidba. simogat úgy, hogy benyúl a pólód alá, hogy benyúl a bugyidba... aztán lekerül a póló, de melltartó még marad, lekerül a nadrág, de a bugyi még marad. szokjátok egymás testét, szerintem ha látni fogod, hogy mennyire kíván, akkor nem leszel ennyire gátlásos.
ja és ezeket a lépéseket persze ne egy este, hanem hetek, akár hónapok leforgása alatt:) és a végén már magad is akarni fogod, hogy simogassa a csiklódat, és te is megérintsd a péniszét.
ha nagyon nem tudod elengedni magad, akkor felesleges belevágni még ebbe a szexes dologba, mert egyáltalán nem fogod élvezni! szóval türelem! :) és kitartás;)
23N
húúú...valakinek itt szájmenése lett:))
de hogy a kérdésre is válaszoljak...igen egy szűz fiú is tud vigyázni, de az sem lenne rossz ha vennél egy csomag óvszert megnéznéd hogy kell flhúzni a fobozán és feltennéd neki
előjáték nélkül nem fog menni.
és ha még ennyire szégyellős vagy meg aggódsz meg alapból a korod miatt is várhatnál vele.
A kor nemszámít.
Tudom hogy a szexhez le kell persze öltözni meg minden ettől nem parázok, de az előjátékba nem megyek bele. Én csak ott lent vagyok szégyenlős, mivel a meltarót is simán leveszem.
de miért szégyenled a nunusod?:) úgy is látni fogja, ha nincs előjáték.... :) no mindegy, látom hajthatatlan vagy, te tudod:) csak annyit mondanék még, hogy használjatok síkosítót legalább!:)
23N
Ohh, ha csak ez lenne nekem a problémám...
Mindegy... az enyém azt hiszem nem fog egy jó ideig megoldódni. És nem a korom, stb miatt... Hanem mert így érzem.
És igen tökéletes volt az a kapcsolat, de annyira bele habarodtam, hogy túlságosan meg akartam neki felelni, és emiatt szorongtam, hogy minden jó legyen. Nem engedtem el magam teljesen és bezárkóztam. Pedig valójában nagyon kívántam, Ő is engem, Én is Őt. Minden porcikáját, és én Őt elfogadtam úgy ahogy van, hisz Ő... Ő az akibe szerelmes vagyok, nekem a tökéletesség. És akkor ott vagyok én, én? ki vagyok hozzá képest...Egy tizenéves csaj aki még magát sem képes elfogadni úgy ahogy van.:(
És hiába bízok benne, hiába hiszem el minden szavát, azt az egyet nem tudom, hogy számára én tökéletes vagyok...
És ezt még folytathatnám...de nem fogom...van elég baja mindenkinek, nem terhelem még a saját gondjaimmal...
Sziasztok.
Üdv, a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!