Tud majd vigyázni szerintetek? (+ az előző részről amit leírtam mi a véleményetek? )
A barátommal akarunk szeretkezni, de én még szűz vagyok és ő is. Én nem akarok semmiféle előjátékot, de ami nekem nagyon furcsa hogy őt ez nem is zavarja. Mármint nem úgy értem hogy zavarnia kéne, de a mai fiuk mindig akarnak pettingelni ő meg nem ez egy kicsit meglepett...
Vagyis azt mondta hogy neki mind1.
Egyébként 14 évesek vagyunk..remélem nem olyan válaszokat kapok majd hogy túl fiatal, mert nem érdekel enyhén fogalmazva az ilyen válaszokat leszarom, mert szeretem és rég együtt vagyunk. Amúgy azt szeretném megtudni hogy egy szerintetek egy szűz fiú is tud vigyázni, meg óvatosság..?
Előre köszi a válaszokat *-*
Igen, ha szeret tud vigyázni, óvszert lesz nehéz feltenni, de próbálja előtte.
Amire nagyon figyeljetek az, az hogy fiatalság bolondság, szal ne tegye be óvszer nélkül semmi képen.
Nem nem.. óvszer nélkül nem.
Mindenféleképpen fogunk védekezni!
(Nem akarok természetesen ilyen fiatalon anya lenni)
Én csak amúgy az ovszer miatt izgulok, hogy feltudja-e tenni rendesen, mert én nem tudom az 100% biztos
van az óvszer dobozában használati utasítás is,és amúgy sem nagy tudomány felhúzni,ne görcsölj ezen.
de mért nem akarsz előjátékot?anélkül nem fog menni a dolog,a szüzesség elvesztése amúgy is fáj kicsit,főleg ha nincs előjáték és nem vagy nedves...
Ne irtózz az előjátéktól! Sajna első alkalom előtt a petting sem árt, hogy kicsit kitágítson, de ha ezt ennyire nem akarod, akkor is a csókolózás, simogatások, esetleg egy kis nuni simogatás is, szóval ezeket mindenképp engedd!
Nem akarlak piszkálni, meg a ti dolgotok tényleg, de ha az előjáték ennyire megrémít, akkor még nem állsz készen erre... Vagy miért félsz tőle? Szégyenlős vagy?
Én nem tudom...
De én megtudom érteni, hogy miért nem szeretné. Lehet, hogy Ő nem ezért, de én azért félnék/ek Tőle, mert elég szégyenlős és olyan típus vagyok aki nem szereti magát. Hiába mondják azt , hogy szép vagy,meg ne mondj ilyeneket, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, mert én nem hiszem el. Mert én az ellenkezőjét gondolom. Utálom ezt az érzést. Emiatt nem merek néha felvenni egy kivágottabb felsőt ( mert nincs óriási mellem, push-uposat meg nem fogok hordani , mert nem a koromhoz illő és mert nem szeretem ), nem sminkelem magam... emaitt néha osztálytársak lenéznek. De én nem szeretem magam sminkben...max egy kis szemceruza. Nem vagyok kövér sem, de nem vagyok elégedett az alakommal. Igaz, hogy gatyában is meg fehérneműben is kerek a fenekem, de nem elég feszes... És akkor ott van az a pont is... Most arra mit mondjak? Nem szeretem... Borotválom ( néha gyanta, epilátor ) -és nem azért mert nemi életet élek, hanem mert igy tetszik ( szűz vagyok...)- de így sem tetszik...nem olyan babapuncim van... Hanem egy kicsit kilóg a kisajkam... De nem azért mert annyira nagy lenne, hanem mert azért mert a nagyajkam még nem elég telt... ( ez lehet ha idősebb leszek...nemtudom..:( )
Szóval én szerintem ha elérném azt, hogy le akarok feküdni valakivel nagyobb dolog lenne az, hogy pettingeljünk , hogy lásson, stb , mint az, hogy lefeküdjünk...
" Ha egy lánynak azt mondod szép, azt elhiszi néhány percig, de ha azt mondod neki, hogy csúnya az örökre megmarad..."
Üdv, egy olyan lány aki megérti, hogy miért NEM szeretnéd.
Utolsó vagyok megint,
És lehet ez amiatt van, mert nagyon meg szeretnék felelni...:/ Nem tudom.. Tőlem szüleim is mindig a tökéletességet várják el ( tanulmány stb. ) Nálam minden úgy van, ha belekezdek valamibe, azt kitűnően kell megcsinálnom
És még valami. Egy olyan embernek aki nem érdekel, nem fontos nekem, néha hamarabb nyílok meg, hamarabb oldódok fel, mert nem érdekel annyira a véleménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!