Kivel veszítse el az ember a szüzességét?
18/f. Még szűz vagyok, de már elveszíthettem volna egy pár buliba, de nem tettem, csak leszoptak. (ugye ez még nem számít elvesztésnek?)
Akkor kivel érdeme lefeküdni? Egy akárkivel egy buliban, vagy várjak hogy legyen barátnőm és majd idővel vele?
Szerintem tapasztaltabb nővel érdemes.
Ha el akarod kerülni a kínosabb helyzeteket, inkább áldozz rá pár ezer forintot és hatalmas élményben lehet részed. Egyik-másik ''szolgáltató'' kimondottan rá van állva a témára.
ne szivassátok már szegény gyereket:O
a szopástól tényleg elvesztetted a szüzességedet,és ezt halál komolyan mondom
ÉN barátnőmmel egyszerre veszítettem el, és nem volt rossz, a bénázás se volt túl gázos :) szerintem megéri, de a te döntésed.
15/f
Úgy egy éve a párom is hasonló helyzetben volt, de aztán összejött velem és együtt vesztettük el. Ő azóta jónéhányszor elmondta, hogy mennyire örül neki, mert megtehette volna korábban futólag, de így ezerszer jobb volt. Én bíztatlak a várakozásra, szerintem így többet adsz majd a leendő barátnődnek. (egy kicsit zavart volna engem, ha megtette volna korábban)
Persze lehet, hogy te egészen más vagy, de azért fontold meg;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!