Az ujjazást mindig előlről kell elkezdeni, vagy ha egy ujjal már megy, az mondjuk egy hét kihagyás után is fájdalom nélkül fog menni?
nyállal:)
hát nálunk ez úgy szokott működni, hogy a barátom csak akkor kezd ott lent izgatni, ha már "készen állok rá", vagyis ha már addig simogatta a hátamat, mellemet, hasamat, lábaimat, amíg annyira ellazultam és felizgultam, hogy már nem fáj ha ott hozzám ér. ez nem attól függ, hogy hányszor csináltad már eddig, a száraz bőr mindig is húzódni fog. ha nem elég nedves, a srác előtte nyalja meg az ujjait, úgy érjen hozzád, akkor kellemesebb lesz.
a szűzhártyáról nem tudok biztosat mondani, de én arra tudok gondolni h a tamponnál is majdnem tövig felnyomod az ujjad, az sem szakítja át a szűzhártyát... szóval szerintem arra csak a vastagabb dolgok képesek :)
Igen újra, mivel nem maradsz 1 hétig kitágulva.
Nyál segíthet, de a legtutibb a szilikonos síkosító.
Szűzhártya sporttól, tampontól és ujjazástól is átszakadhat, de attól még szűz maradsz.
a szűzhártya a hüvelybemenettől pár centiméterre található. tehát nem attól függ hogy milyen mélyen dugja be az ujjait, hanem hogy mennyit, illetve mennyire rugalmas a szűzhártyád.
és igen, az ujjazást mindig előlről kell kezdeni. Tehát hiába megy már akár 3 ujjal is, a következő pettingnél nem egyből bedugod a 3 ujjad... hanem először 1, majd 2 ujjal kényezteted.
előző vagyok
Sőt,ha 5-10 perc múlva csináljátok akkor is:-)
Csak akkor azért gyorsabban vissza tágul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!