Érdemes így elkezdeni a szexuális életet?
A barátommal fogok szilveszterezni és úgy tervezzük, hogy akkor fogunk először lefeküdni
az a baj, hogy anyukám nem tudja, hogy csak 2-en leszünk
tavaly többen voltunk de most máshogy tervezzük,ha rákérdez hogy vágjam ki magunkat?
a másik gond, hogy év közben nem enged minket együtt aludni, maximum nyaralásokkor de akkor ott van mindenki
nem tudom hogy ha szilveszterkor megtörténik, utána mikor lenne rá alkalmunk (napközben mindkettőnknél otthon szoktak lenni)
Mit javasoltok?
18/L,19/F
Füllentsd,hogy úgy tudod többen lesztek, mert megy pár közös ismerös.
Egyébként ,ha nagyon akarjátok hidd el megoldjátok, attól , mert ott vanank a házban még van valamelyikötöknek külön szobája, gondolom én.
Sok sikert!
Így:
- Mutter, ma mész a teszkóba?
- Ja.
- Hozzá' má' gumit légyszi, mert szilveszterre nem ártana, amikor kettesben leszünk Petivel. Sokat hozz légyszi, mert nagy kan :)
Vagy gyártsatok alibit, de én nem vagyok a hazugságok híve. Inkább a fenti :)
Érdemes persze !
Lehet, hogy január másodikán meghaltok és sosem tudjátok meg milyen érzés szeretkezni valakivel. :):) csak vicc.
De vágjatok bele komolyan, persze, utána majd úgyis alakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!