Szerintetek aki jo csajnak nevezheto (jo test, arc stb) azokbol ellehet kepzelni olyan 18 evest amelyik szuz? Vagy kb hany szazaleka nem szuz mar 18 evesen? Letezik egyaltalan olyan jo csaj (bombazo) aki 18 evesen meg szuz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 12:55
11/14 anonim válasza:
Szia!
Nagyképűség mondom, hogy a fiúknak általában bejövök. Egészen szép arcom van, és jó alakom. A bombázót már nem merném bevállalni :D :) És még szűz vagyok. Szóval nem tudom, hogy milyen típusú lányokat tartasz bombázónak, de pl az átlagnál egy kicsit szebbek/csinosabbak között nézel szét, akkor létezik ilyen. Valószínű, hogy nem gyakori, de létezik.
19/L
14/14 anonim válasza:
10.32-es vagyok, utolsó 1-2:
haha, jó fejek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!