Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz? 15 éves...

Szerintetek gáz? 15 éves lánynak lazán csúszik fel 4 ujj.

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 15:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

én még szűz vagyok 18 éves magamnak 1-2 ujj ment de a barátom 4 el is csinálta nekem és jó volt

nem hiszem hogy "el lennék használva" mivel most csinálta harmadszor

2011. jún. 11. 09:08
 22/32 Nárcisz:)) válasza:
39%
én is 15 vagyok. síkosítóval mind az öt felfér, szűz vagyok.
2011. jún. 11. 12:24
 23/32 anonim ***** válasza:
67%

Én ha felizgulok 2 kígyóuborkát is beteszek magamnak. :)

Guten tag, lukam tág ;)

19/L

2011. jún. 11. 12:45
 24/32 A kérdező kommentje:
gyönyörüek azért elfajult szépen a világ
2011. jún. 12. 10:52
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért durva ez a 4-5 ujjas dolog szűzen..akkor egy átlagos,vagy esetleg kisebb farkat meg sem fogtok érezni..sajnos egy 15 cm-es,véknyabbat én se érzek minden pózban, pedig vele volt az első,és nekem 2 ujj sem megy fel,akármennyire be vagyok indulva..
2011. jún. 12. 11:01
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kell magam művelni, és tisztában vagyok azzal, mitől tágul ki valaki. "

A vágytól. Ha nem "akarod", hogy valaki a testedbe jusson, akkor görcsbe randula huvely, és smmi nem fér be, ha nagyon kívánod, akkor radikálisan kitágulsz, akár egy váza vagy 2 ököl is befér.

A szűzhártya nem oylan erős, minta huvelyizmok. Az izmok meg lelkiallapotfüggően szűkülnek-tágulnak. Pont ahogy a futyi mérete is a vágy mértékét jelzi.

(35/L)

2011. jún. 13. 21:13
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Genetika!

Pl. ez olyan dolog, mint a szüzhártya. Van, akinek vérzik amikor átszakad, van akinek nem. És ha nem vérzik, még nem azt jelenti, hogy nem volt szüz. Nekem sem vérzett.

Egy gyerek után még mindig nagyon szük vagyok, 1 ujj a kellemes, 2 bemegy ha nagyon fel vagyok izgulva, több nem.

Meg húgomnak szüzen simán felmegy a tampon, nekem anno egyáltalán nem.

Már itt is vannak különbségek, ennek a lánynak a szülésnél lesz szerencséje, mert ha ilyen lazák az izmai, nem fognak gátat metszeni.

Szóval ne aggódj, elhiheted hogy te vagy neki az elsö!:)

23/N

2011. jún. 13. 21:26
 28/32 anonim válasza:
Az se mind1, hogy egy 100 kg-os fizikai munkás keze(15 évesen nem valoszinü csak példának írtam) , vagy a saját kis vékony ujjacskái vagy akár egy 50 kg-os 15 éves srác szintén vékony kis keze az....
2011. jún. 13. 21:42
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a dolognak az elhasználtsághoz, ez csupán alkati kérdés. Ilyen a lány és kész, ettől még nem gáz a csaj.

Ha már elhasználtság: Hogyan lehet valakit farokkal "elhasználni", ha pl. az első oldalon hozzászóló 2 gyerekes nő szűk maradt, miután 2 babafej átcsosszant rajta???

2011. jún. 13. 22:14
 30/32 anonim válasza:

21:42 ma-nak szeretném írni hogy engem tökéletesen jellemeztél és ilyen téren hogy 100kg-os 15 éves fizikai munkás mert betonozni szoktam meg egyéb kőműves meg költöztető munkákat csinálni és nekem a mutató ujjam vastagsága 5 centi szal az én ujjamból ha fel megy neki 4 akkor az kemény! xD

de lehet hogy el kéne menned nő gyógyászhoz mert nagyon el van gyengülve a hüvely izomzatod és arra akkor kapsz gyógyszert és kicsit össze szűkül majd és jobban fogja a pasid is élvezni az együtt létet mert szükebb vagy XD

2011. jún. 13. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!