Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz? 15 éves...

Szerintetek gáz? 15 éves lánynak lazán csúszik fel 4 ujj.

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 15:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%

Két gyerekes anya létedre művelhetnéd még magad.

A hüvely tágul, szűkül, alkalomhoz, mérethet igazodva.

Nem fogsz benne harangozni.

Vagy anyuka, azért mert 2 gyerek kifért a hüvelyeden, a férjed harangozik benned?

Ez az infó nem elég nekem arra, hogy elítéljem a lányt.

Ha azt írtad volna, hogy 15 évesen már sokan átmentek rajta, akkor egyértelmű lenne, de így nem az.

23/L

2011. jún. 9. 16:24
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ. Ha azért megy be annyi, mert már végigment rajta a fél ország, akkor nagyon gáz, de van olyan, aki eleve tágabb, pl. engem mikor szűz voltam és először ujjazott a barátom, 3 ujja bement, igaz, az már feszült, nem volt olyan kellemes. Más meg hiába szexel rendszeresen, még 2 ujj is fáj neki. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy mekkora rib@nc lehet az a 15 éves lány.
2011. jún. 9. 16:25
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Persze,hogy tágul,ezt mindenki tudja,nőből vagyunk..de én amíg nem szexeltem min. 30-szor (az első pasimmal) addig még az egy ujj is fájt..aztán a második pasimmal,akinek 20+ volt a farka és vastag is, eleinte alig fért be, majd nem tudom hanyadik aktus után ment teljesen simán a dolog..tehát idővel tágultam én is. Ezért gondoltuk,hogy 4 ujj az sok..pláne ha a pasinak jó vastag ujjai vannak..az már elég nagy "méret". Egy szűz lánynak nem hinném,hogy olyan lazán felcsúszik 4 vastagférfi ujj..
2011. jún. 9. 16:29
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
16:29 pedig van ilyen...
2011. jún. 9. 16:33
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:24

Vagy a fél ország átment rajta, vagy az előző barátja nézte rendszeresen ötujjas bundakesztyűnek, vagy ... ami még rosszabb... egyáltalán nincsenek medencefenék izmai, ami nem azért gáz, mert 4 ujj csúszik fel, hanem azért, mert ha röhög vagy köhög, akkor bepisil.

Nem kell magam művelni, és tisztában vagyok azzal, mitől tágul ki valaki.

Ha rendszeresen meleg székre ül, attól pl. nem fog. :P

Ejj de magadra vetted. Csak nem hasonló cipőben jársz? :D

Egy biztos: még csak 15 és már elég régen nem szűz. Innentől elég egyértelmű, mitől tág.

2011. jún. 9. 16:40
 16/32 anonim ***** válasza:

Elmondta a kedves kérdező,h a lánynak a fenekébe csúszik fel,nem a puncijába.De hát mindenki vaktyúk.

Én alapból szűk vagyok,vmikor a normál tampont is nehezen tudom betenni,viszont ha fel vagyok izgulva akkor akár 3/4 ujj is bemegy punciba.Fenékbe igaz nem,de a fütyitől se fáj,de csak izgatás után.Viszont popóba 4 ujj simán bemegy,izgatás nélkül "elsőre",az furcsa.Lehet,h akkut székrekedése van,és nagyokat kakál.:D

2011. jún. 9. 19:28
 17/32 anonim ***** válasza:
Hol van az, hogy a fenekébe? Ezt írta: "de a pi**ájába csuszik fel lazán." Szerintem ez punci akar lenni, nem fenék.
2011. jún. 9. 20:22
 18/32 anonim ***** válasza:
mostmár elmondhatod, hogy mennyi csávója volt!
2011. jún. 9. 20:44
 19/32 A kérdező kommentje:
én voltam neki az első..
2011. jún. 9. 21:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem magamra a kérdést, de van egy kis tapasztalatom a témában munkámból adódóan.. (és nem, nem prosti vagyok)

És annyira nem szeretem, amikor elítéljük a másikat konkrét tények nélkül, simán rosszindulatból.

Egyszerűen unalmas, hogy a kérdések fele a válaszoknak a háromnegyede mások leszólásáról szól.

2011. jún. 9. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!