Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idõ után feküdnéte...

Mennyi idõ után feküdnétek le a 24 éves pasitokkal, ha a lány 18 éves és még szûz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
71%

Jó hát attól még, hogy te azt tartod normálisnak és az az életcélod hogy r*banc legyél szíved joga. Én nem tartom az ilyen nőket semmire, de az ilyen férfiakat sem, ez meg az én szívem joga. Tégy ahogy jól esik, de akkor meg ha nem tetszik a válasz ne gyere ide kérdezgetni.

Meg majd akkor is ilyen nagy legyen az arcod, ha véletlen egyéjszakásból fertőzést kapsz el, vagy terhes leszel, a védekezés sem 100%-os remélem tisztában vagy vele. Én csak sajnálni tudlak, hogy sem tartásod, sem erkölcsi érzéked nincs, nem kell ahhoz a 18. században élni, és nem is azt mondtam, hogy esküvő után kell szexelni, de van átmenet az egyéjszakás ribi vagyok, és az esküvő után szexelek között.

2011. jún. 7. 14:40
 22/31 anonim ***** válasza:
52%

”Hallottál már olyan érzésről hogy szerelem?”

Igen hallottam, akárcsak a Loch Ness-i szörnyről, a télapóról és a húsvéti nyusziról, csakhogy egyikben sem hiszek.

”Ha dugni akarsz akkor arra nem feltétlen kell barátnő, hiszen annyi csaj van aki olyan könnyen adja magát hogy az már szégyen :D „

Akkor a potenciális barátnő jelölt is egy olyan csak, aki esetleg korábban nagyon könnyen adta magát. Akkor, ha velem összeáll, ne játssza az erkölcsös jó kislányt.

”Viszont ha valakit meglátsz és szerelmes leszel belé és marad is az érzés későbbi beszélgetéseknél is, akkor tudsz várni. Persze nem másfél évet, de egy fél év még kibírható, hiszen addig is lehet mit csinálni ;)”

Ez nagyon szép és jó, de akkor sem értem, hogy miért kéne várni ilyen sokáig. Úgy írod ezt, mintha minden egyes kapcsolatban alap dolog lenne, hogy a felek minimum fél évet várnak és a mondatban már szó sincs a szüzességről. Jó, talán még érthető, hogy tízen éves fiatalok várnak – ami még mindig jobb, mintha össze-vissza kefélnének – de ha két húszon évesről beszélünk, akkor felejtsük már el ezt a hülye „fél éves szabályt”.

Szerintem ha egy pár között fél-másfél évig nincs semmilyen intim kapcsolat, akkor az nem is kapcsolat, hanem barátság, mivel a kettőt a szex különbözteti meg.

A másik meg, mi van, ha azt mondom rendben van, tiszteletben tartom a kérését, hogy hónapokig semmi akció, erre fél év múlva közli, hogy „bocs de nem érzem a szikrát, legyünk barátok” stb. maszlagok. És ahelyett, hogy ezt az elején közölte volna, inkább érzelmi mankónak használt. Mert nagyon sok ilyen csaj van.

„Persze én azt mondom hogy attól függ kivel, de 3-6 hónap. És szép folyamatosan építeni a "dolgot"

Szíved joga eldönteni, hogy mik az elvárásaid. Ha te fél évig akarsz várni, az a te dolgod, nem érdekel. De akkor engem se ítélj már el azért, ha nem akarok ilyen sokáig várni.

2011. jún. 7. 15:16
 23/31 shimac válasza:
90%

"És utolso mennyi idõs vagy? és mit csináltatok azelõtt egész éjszaka"

19/L

Hogy mit csináltunk egész éjszaka? Előjátékoztunk...:) Orális szex is volt már a vége felé meg hasonlók. Szerencsére buja természetű vagyok úgyhogy párom sikerült megtartani fél éven keresztül úgyis,hogy előttem 2 évig nem volt semmilyen kapcsolata nőkkel (motoros balesete volt). Amondó vagyok ,hogy te is elég találékony vagy csak még nem próbáltad ki:)

2011. jún. 7. 18:42
 24/31 anonim ***** válasza:
55%

"de van átmenet az egyéjszakás ribi vagyok, és az esküvő után szexelek között."

Hát a válaszodból pedig nem ez jön le...

Attól miért lesz valaki ribanc, ha mondjuk nincs kapcsolata, és hülyítés nélkül, nyílt lapokkal játszva lefekszik valakivel szerelem nélkül?

(nem biztos, hogy jó lesz, de lehet.)

Érdekes módon (a nem 100%-os védekezéssel kapcsolatban) én még sose jártam úgy, hogy kiszakadt, vagy lyukas volt a gumi...

Akkor ha már itt tartunk, te ugyanúgy összeszedhetsz a kedves párodtól bármit (betegséget, gyereket) kapcsolaton belül is, nem tudhatod, hogy előtted kivel volt, vagy ha épp nem vagy vele, akkor hol van, és mit csinál:-D

Mondjuk, ha szűz vagy, akkor nem mondtam semmit.

2011. jún. 7. 20:06
 25/31 anonim válasza:
23%

Én is 18 voltam, amikor először lefeküdtem a barátommal. Egy hónap után történt meg a nagy esemény, de csak azért, mert addigra mindkettőnknek voltak érzései a másik iránt. Előttem már volt hosszú kapcsolata is, tehát nem én voltam az első neki, de jó volt így, tudta, mit csináljon. Azóta is együtt vagyunk. :) <3

Én azt ajánlom a szivedre hallgass és nem az eszedre, vagy hogy mások mit mondanak. Az igaz, hogy egy ennyi idős srác nehezen bír ki fél évet, de ha szeret megteszi érted, ha nem, akkor meg nem ő volt az igazi...

2011. jún. 8. 19:39
 26/31 anonim válasza:
ebből nem szabad ekkora ügyet csinálni, mert csalódás lesz a vége.
2011. jún. 11. 12:18
 27/31 glaslo1 ***** válasza:

HA NAGYON BEJÖN AZONNAL!!!!!--DE ÚGY, HOGY TARTSD IS +!!!!!

"hol van már a szép világ......"

2011. jún. 12. 08:05
 28/31 glaslo1 ***** válasza:
---hűha még szűz is? 15 voltam. Az első szűz az életemben 15,5 és máig boldogan élünk!!!!!!!!!!
2011. jún. 12. 08:07
 29/31 anonim válasza:
1 hónap. max 2. tovább felesleges húzni, nincs értelme.
2011. jún. 12. 12:50
 30/31 anonim ***** válasza:

csak azt nem értem, hogy minek tesz fel kérdést, ha maga is tudja rá a választ -.-

Én hiszek aszerelemben

2011. jún. 12. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!