Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idõ után feküdnéte...

Mennyi idõ után feküdnétek le a 24 éves pasitokkal, ha a lány 18 éves és még szûz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
27%
Fél òra
2011. jún. 7. 13:27
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező kommentje:

És akkor mit csinálok abban a fèl évben a kezét fogom és fagyizok bele kb?

Mintha nem tudnátok mit kezdeni egymással... petting, orál mond valamit?

2011. jún. 7. 13:32
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem attól függ mennyire ismeritek egymást. Egy előzőnek válaszolva hogy a fél év - másfél év lehet sok, de akkor sem csak azért keresünk barátnőt (bár te lehet igen) hogy egész nap csinálhassuk vele. Ugyanis nekem a barátnőm az akivel bármit megtudok beszélni, bármikor számíthatok rá, ugyanazok a dolgok érdekelnek így el tudunk szórakozni meg hülyéskedni és még csináljuk is.

Én azt mondom hogy 1 hónap legalább kell az ismerkedéshez. Utána talán jöhet már egy kis tapi egy kis olyan ismerkedés is, majd amikor úgy érzed hogy kívül-belül ismered, akkor megtörténhet. Sokkal jobb úgy. Nincs mindenféle hülye izgalom hogy most vajon jó lesz stb. Beszélgess vele sokat és ha látod hogy komoly, őszinte szándékai vannak, akkor add neki Magad. Hiszen valakinek lehet csak egy szüzesség, de azért mégis csak az első élmény így ez a továbbiakban ki fog hatni a szexuális életedre. Hiszen ha negatív élmények párosulnak hozzá, az okozhat később problémákat. Én így gondolom.

2011. jún. 7. 13:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs megszabva, hogy mennyit kell várni.

Ez egyénenként változik. Amikor úgy érzed eljött az idő, akkor. Ha ez 1 hét, akkor 1 hét, ha 1 év, akkor 1 év.

Ne másra hallgass, te mit érzel, aszerint.

23F

2011. jún. 7. 13:36
 15/31 A kérdező kommentje:
13: 25, 13: 33 nagyon szépen köszönöm az értékes válaszokat, teljesen egyet értek!! Köszi:)))
2011. jún. 7. 13:37
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Ja és a 13:25 ösnek még !

Hallottál már olyan érzésről hogy szerelem?

Ha dugni akarsz akkor arra nem feltétlen kell barátnő, hiszen annyi csaj van aki olyan könnyen adja magát hogy az már szégyen :D

Viszont ha valakit meglátsz és szerelmes leszel belé és marad is az érzés későbbi beszélgetéseknél is, akkor tudsz várni. Persze nem másfél évet, de egy fél év még kibírható, hiszen addig is lehet mit csinálni ;) Persze én azt mondom hogy attól függ kivel, de 3-6 hónap. És szép folyamatosan építeni a "dolgot"

2011. jún. 7. 13:37
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
Én 24 éves nő létemre 3 hó előtt nem fekszek le senkivel, 1 hó alatt szűzen te már annyira megismerted, hogy odaadd magad neki? Ha így gondolok oké, de aztán ne siránkozz, ha egy hó múlva meg ott hagy.... Elég könnyelmű az aki ilyen rövid idő után már vakon bízik a másikban.
2011. jún. 7. 13:57
 18/31 anonim válasza:
50%
Ez nem időfüggő, inkább érzelemfüggő. Én pl. 17 évesen 2 hónap után lefeküdtem egy 25 éves pasival. De több, mint 1 éve ismertük egymást akkoriban. Megkívántuk egymást, és ... paff :)
2011. jún. 7. 13:59
 19/31 A kérdező kommentje:

Annyira nem szeretem ezt az odaadod magad neki dolgot: szerintem a szex nemtõl függetlenül életünk szerves része, és igen annak ellenére hogy lány vagyok, azt gondolom, hogy nem feltétlen csak a szerelemmel kontextusban van értelme: nem tekintem erénynek az ilyen monogámiát, és nem fogom magam csak azért leku rvázni vagy könnyûvérû nõzni, mert lesznek egyéjszakás kalandjaim..t ermészetesenmás megìtélés alá esik az elsõ alkalom, mert ahogy 13: 33 is irta nagyon meghatározó módon kihatással

lehet az egész további életemre és érzelmi alapokon van értelme..egyébként meg ha szeret valaki, amit amúgy is kiérezni, akkor ezért nem fog otthagyni..

Szal bocsi az offért, de 13: 57 hatására ez kikìvánkozott belõlem, egyeseknek fel kéne nõni, és rájönni, hogy nem a 18 században élünk a.lovagi erények dimenziójában, a szex egy természetes dolog, ami az örömszerzést szolgálja, igaz a mélysége az emberi kapcsolat minõségétõl is függ, de nekem amellett hogy van egy komoly kapcsolatom, valaki akit szeretek nem zárja ki hogy mással is kipróbáljam elviekben, mert a változatosság gyönyörködtet, persze nyilt alapon, és amennyiben a páromnak nem okozok fájdalmat..a kérdés amolyan közvéleménykutatás volt, ki hogy látja a dolgot:)

2011. jún. 7. 14:33
 20/31 A kérdező kommentje:
A lovagi erények 15 század inkább sry:))
2011. jún. 7. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!