Mennyi idõ után feküdnétek le a 24 éves pasitokkal, ha a lány 18 éves és még szûz?
Én fél év után feküdtem le először a barátommal valentin napkor...
Hát hogy te mit csinálsz addig azt nem tudom... Mi mielőtt elvesztettem volt ,hogy egész éjszaka nem aludtunk ;)
Amúgy nem bántam meg , mert volt időm megismerni nem csak belül,de kívül is és azóta is csodálatos vele:)
"fél év MINIMUM. MAXIMUM 1,5év"
Hogy egy képzavarral éljek, a f.szom várna rá addig. 24 évesen az ember már kinőtt az együtt fagyizunk, sétálunk és fogjuk egymás kezét korszakból. A szüzesség csak egy állapot - mint amikor kihullik az ember tejfoga - nem pedig valami, lottó főnyereménnyel egyenértékű dolog. Nem kell ekkora ügyet csinálni belőle. Az a közhely is baromság, hogyha szeret, akkor vár. Az ember azonban nem azért akar magának barátnőt, hogy együtt menjenek moziba, biliárdozni stb. mert arra egy haver is jó lenne. Ha pedig valaki kapcsolatot akar, akkor gondolja is át, hogy ez mivel jár, mert a szex fontos része. HA ez nem működik, az még problémát is okozhat a későbbiekben. Egy 18 éves pedig már a személyije szerint felnőtt ember, nem egy 14-15 éves kislány.
Úgyhogy a válasz a kérdésre, max. 2 hónap. Ha addig sincs semmi, akkor valami gond van a kapcsolattal és a csaj keressen valaki mást magának, aki akár évekig is hajlandó várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!