Vajon csinálhatott velem vmit?
ez elég durva, szerintem előfordulhat hogy letapizott.
amúgy már nagyon közel van az erőszakhoz szerintem
MAXIMIMUM letapizott, de szerintem azt se.
Szerintem csak kitalálták ezt az egészet, hogy szívassanak, mert nem vagy olyan részeges mint ők.
Valami miatt kiszemeltek, hogy szórakozzanak veled. Ez irtó gyerek, és nagyon undorító, ne is foglalkozz velük. Szerintem csak irigyek rád valamiért, azért terjesztik ezt a pletykát.
Tudom, hogy megijedtél, de nyugi, ha rádmászik felébredtél volna, ne higgy ilyenidiótáknak, csak hergelni akarnak, és azt látni, hogy kétségbe esel, de ne add meg nekik ezt az örömet!
Ha tovább fajulnak ezek a pitiáner játékaik, szólj a szüleidnek vagy tanárodnak, mert ha hagyod, hogy szórakozzanak veled, akkor felbátorodnak.
Viszont ha egyáltalán semmit nem reagálsz rá, akkor valószínűleg megunják.
Ezeket tapasztalatból mondom, és tényleg a józan eszednek higgy, ne ilyen senkiháziknak...
Meg ha elvesztetted volna a szüzességed, akkor mindenképp érzékeny, kihorzsolt lenne a vaginád, meg a terület körülötte. Tuti észrevennéd, olyan nincs, hogy nem.
Szerintem a srác hozzád se nyúlt, csak páran kitalálták ezt és elkezdték terjeszteni.
De az 100%, hogy nem erőszakolt meg. Azt éreznéd odalent, szal nyugi, biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!