Hogyan keltsem fel a kiszemeltem figyelmét? (fiúk válaszát várom elsősorban)
előző vagyok
azt tanácsolom, hogy előbb inkább ismerkedj fiúkkal. nem úgy, hogy járósdit játszunk, hanem úgy, hogy tudd, hogy működnek a fiúk.
például hogy rájöjj, a fiúk nagy részét nagyon érdekli a szex, vagy érzelmileg általában fejletlenebbek.
semmiképp se azt csináld, mint 1-2 kérdező itt, hogy 17 évesen elmegy diszkóba koncertre elveszteni a szüzességét, mert ciki dolog hogy nem tapasztalt. nem kell mindenkivel összejönnöd meg lefeküdni, hogy ismerd a fiúkat.
szerintem ha szerelmes leszel valóban, akkor álmatlan éjszakákat fogsz átálmodozni valakiről, akit nem tudsz kiverni a fejedből, és bármilyen bunkó, ronda, buta, szeretni fogod. talán még szerelmes sem voltál. ez sem baj. csak ismerd meg magad előbb, tudd, mit akarsz, és miből válogathatsz.
még annyit, hogy amiket mondok, az én véleményem, de szerintem ha megismered önmagad és a fiúkat, biztosan másképp látod majd a világot, mint most.
egyáltalán nem akartalak megsérteni ezzel, hogy éretlen vagy. ez nem verseny, csak szépen biztosan haladj előre az életben, főképp ne mások miatt vagy a hirtelen érzelmeid miatt lépj meg valamit.
vannak fiú barátaid?
előző vagyok
igen, érthető, itt is jól látszik. az sem baj ha ha ilyesmikről álmodozol, csak elég érdekes lehet az a világ amiben élsz, hogy minden fiú egy lehetséges herceg. tulajdonképp mit vársz egy kapcsolattól? mi az ami tetszik neked egy fiúban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!