Lehetseges az hogy Ob tamponnal atlyukasztottam volna a szuzhartyam? !
nem. a szűzhártyán lyukak találhatóak, amelyeken kényelmesen átfér a tampon. különben ha nem lenne rajta rés, hogyan menstruálnál? :D a tampon nem bántja a szűzhártyát. ha nagyon fáj felhelyezni, akkor javaslom először a minit, majd ha belejössz akkor a normált. a legnagyobb méretet csak olyan nők használhatják akik már szültek előtte.
egyébként meg ha vmilyen okból átszakad inkább örülnöd kéne, kevésbé fájna az első szex :(
nah szoval :)
nem vagyok mar kicsi amugy szuz vagoyk meg.. es tudom hogy addig vagyok szuz mig belem nem hatol vki a peniszevel!
azt is tudom hogy vannak rajta lyukak meg midnen!
azert tettem fel a kerdest mert minivel kezdtem en is de multkor utolso napomon nehezebben ment fel es ejn erosebben felnyomtam.. es akko ereztem vmit mintha atszakadt volna ... ezert kerdeztem mert regen normallal akartam kezdeni de nem tudtam felnyomni..
es most pedig mar siman felmegy az Ob super is..
amugy koszike a valaszokat :)
amugy igazad van !!
en nem sozltalak lee !!
amugy most tenyleg nekem muszaly volt vmit tegyek es csak az volt.. csak azert igy olyan furi hogy nem pasi szakitja at neked meg jobban hanem ob..
A szűzhártya egy rugalmas "hártyaszerű" dolog. Tényleg van rajta egy vérátengedő nyílás.
A tampon néha ezen a nyíláson átmegy, miután kiveszed a hártya visszaalakul eredeti állapotára.
Azért írtam, hogy néha, mert eredetileg nem menne át rajta, hanem pont fedéssel rögzülne, ezért kell a tampont addig felhelyezni, ahol már nem érzed, mert akkor zár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!