Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan adjak jelet, hogy itt...

Hogyan adjak jelet, hogy itt az idő?

Figyelt kérdés

most "készülünk" barátommal lefeküdni. október óta szedek fogamzásgátlót, használjunk mellette azért gumit is? mind ketten szüzek vagyunk...

eddig 2szer visszautasítottam mert akkro még féltem, most érzem hogy szeretném, de ő már nem mer kezdeményezni.. hogy kezdjek neki?légyszi segítsetek!!! nagyon fontos lenne számomra :))) előre is kösziii

2011. máj. 24. 19:51
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele. Mondd meg neki, hogy te már készen állsz. És mehet a menet. :D
2011. máj. 24. 20:22
 12/20 anonim válasza:
Vagy akár lepd meg! Elkezded csókolni és belököd az ágyba! :D innentől veszi az adást...remélhetőleg :D... És akkor mehet a menet ;)
2011. máj. 24. 21:02
 13/20 A kérdező kommentje:
És az utána való fürdésről mit gondoltok? :)
2011. máj. 24. 21:06
 14/20 anonim válasza:

Hát,nálunk úgy volt,hogy Valentin-napkor náluk voltunk.Mikor benyitottam a szobájába gyertyafény és zene fogadott.Csókolózni kezdtünk,illetve vetkőztetni kezdett./Előtte már volt petting,én szűz voltam,de ő már nem./

Akkorra már teljesen biztos lettem az érzéseimben és egy romantikus pillanatban megfogtam a kezét és a szemébe néztem,majd azt mondtam: -Emlékszel,hogy mindig azt mondtam,hogy egyszer majd képes leszek közel engedni valakit magamhoz? Az a pillanat az most jött el.És hosszan megcsókoltam. Hát,feledhetetlen élmény volt =)

Fehérnemű ügyben csak annyit,hogy pirosat ne,mert az ribancot.Inkább fehéret vagy feketét válassz,illetve a világos rózsaszín is szép szerintem.Ja és franciabugyi legyen,ne tanga =)

2011. máj. 24. 22:38
 15/20 anonim válasza:
*ribancos
2011. máj. 24. 22:38
 16/20 nócikaa válasza:
Ha kettesben vagytok gombold ki a sliccét és cuppany rá , hidd el érteni fogja
2011. máj. 25. 12:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szónokolj egy színpadon, mint Orbán!

Itt az Idő a változásra!

2011. máj. 25. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha szedsz fogamzásgátlót nem kell gumi.

Helyette vegyél hüvelykúpot az is bőven megteszi a tabletta mellé.

2011. máj. 25. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Tabletta meg kúp mellett simán tele is lőhet.

1 a 10 millióhoz, hogy lesz valami belőle.

2011. máj. 25. 22:31
 20/20 anonim válasza:
Hát mi nem fürdünk utána, csak este... Imádjuk egymást így is úgyis. De az is jó, ha utána meghatóan kettesbe pancsiztok :D
2011. máj. 25. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!