Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan adjak jelet, hogy itt...

Hogyan adjak jelet, hogy itt az idő?

Figyelt kérdés

most "készülünk" barátommal lefeküdni. október óta szedek fogamzásgátlót, használjunk mellette azért gumit is? mind ketten szüzek vagyunk...

eddig 2szer visszautasítottam mert akkro még féltem, most érzem hogy szeretném, de ő már nem mer kezdeményezni.. hogy kezdjek neki?légyszi segítsetek!!! nagyon fontos lenne számomra :))) előre is kösziii

2011. máj. 24. 19:51
1 2
 1/20 tsz-tag ***** válasza:
ha rendszeresen szeded a gyógyszer nem fog kelleni gumi, nyugodtan telelövöldözhet.Az utalásra meghogy hivd fel telefonon hogy várod.Te az ágyon fekszel széttárt lábakkal és az ajtótol a lábad közé gyertyákkal kirakott út vezet...
2011. máj. 24. 19:56
 2/20 anonim ***** válasza:
Csak mondd meg neki :)
2011. máj. 24. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha nem mer kezdeményezni, tedd te! Szexi fehérneműk "véletlenül" kikandikálnak... Félmondatok csókok közben, hogy "kívánlak!" v "akarlak!"

Vagy a szemébe mondhatod neki, hogy "Szivi, ha készenállsz, akkor én is készenállok!"

2011. máj. 24. 20:00
 4/20 A kérdező kommentje:
náluk leszünk...és szeretnék elmenni majd fürdnei utána..de az hogy fog kinézni hogy hajnali 2kor elmegyek fürdeni..ha felébrednek a szülei mit mondjunk miért ilyenkor fürdünk? :)
2011. máj. 24. 20:00
 5/20 tsz-tag ***** válasza:
...ha kézenállsz akkor én is kézenállok...
2011. máj. 24. 20:01
 6/20 A kérdező kommentje:
akkor holnap egy fehérnemű boltot meglátogatok :D piros az elég vadító?:D
2011. máj. 24. 20:01
 7/20 anonim ***** válasza:
igen ,de a fekete se rossz
2011. máj. 24. 20:04
 8/20 A kérdező kommentje:
francia vagy a tanga a vadítóbb?
2011. máj. 24. 20:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Tanga :) Sokkal vadítóbb számomra!
2011. máj. 24. 20:11
 10/20 anonim válasza:
Hát szerintem francia, meg egy közvéleménykutatás szerint is főként francia, de ezt embere válogatja. Meg persze a kortól is függ. Talán egy fiatalabb lánynál jobb a tanga... nemtom :) kérdezd meg tőle. "Melyik tetszik jobban, tanga, vagy francia bugyi". Persze csak megfelelő alkalomnál :D
2011. máj. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!