Hogy lehet esélyem "megszerezni"? 20 év 0 tapasztalat.
20 éves lány vagyok és még szűz. Nem érzem cikinek, semmi ilyesmi, viszont mostmár fusztrál a dolog. Tulajdonképpen még normális párkapcsolatom sem volt - no nem azért, mert csúnya vagyok, jelentkező is lett volna, de én olyasvalakire vártam, aki tényleg érdekel engem, nem csak használatra, gyakorlatozni meg tapasztalatot szerezni kell.
A probléma az önbizalomhiányomban gyökerezik - azt hiszem. Bár nem vagyok csúnya, valahogy nem tudom elképzelni, hogy én valakinek tényleg jobban tetszek, mint más lányok. Anorexiás voltam 3 éve (pont egy fiú miatt kezdődött és lett ez belőle - felörlő plátói szerelem volt), a testképemmel azóta sem vagyok kibékülve.
A tanulás nekem fontos (ez az én kitörési, társ. mobilitási lehetőségem), de sokan ettől is megrémülnek, pedig nem vagyok beszűkült stréber, járok bulizni meg sörözni haverokkal.
Nem vagyok egy csajos csábító típus, inkább "aranyos-humoros-csendes-magabiztos" vonalon szoktak elhelyezni.
De mindezt azért írtam le, mert most van egy srác, akiért odavagyok. Imponálóan okos, remek a személyisége, hasonlóan gondolkozunk, ráadásul külsőre is megfogott benne valami (nem egy szépfiú és nem is kidolgozott testű vagy valami, de mégis tökéletes). Úgy érzem, bármit megadnék, hogy összejöjjünk. Viszont a fent említett 0 önbizalommal és "csábítási tapasztalatok" híján hogyan tudnék nekiindulni a dolognak?
Nos Pont mint nálam.
Én is 20 évig tapasztalatlan voltam. Mikor egyetemre mentem elhatároztam ,hogy szerzek egy csomó barátot.
Önmagam adtam. Ez elég volt ahhoz, hogy első fiút akivel összebarátkoztam, a barátom legyen :)
- Add önmagad!
- Legyél nyitott! Pl mintha barátkoznál
- Legyél kedves!
Ennyi. Én semmi extrát nem kell tenned. Ha erőlködsz, az szánalmas. Ha tényleg szeretetre méltó vagy akkor úgy is lépni fog.
(Ja igen, a vidám lányok jobban vonzzák a fiúkat, így a mosolynál szebb ékszer nincs is a fiúk számára)
Köszönöm szépen mindenkinek !
Igyekszem :)
Örömmel jelentem, megkezdtem a "projektet", elkezdődött valami (ezt lekopogom). Remélem sikerül továbblépni a dologgal. :)))
Nem gondoltam volna, de tényleg segített, amit írtatok. Még egyszer köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!