Szüzen is ujjazhatom magam?
Lehet,hogy hülye kérdés de mikor próbáltam nem ment be.
Pedig nedves voltam.
Alig ment be szóval nem olyan mélyre. Tampont nem használok.
Persze,hogy megmosom előtte a kezem ez alap:).
Nem fogok tippeket adni, nem akarok ezután kedves
e-maileket kapni pl. egy errejáró férfi fórumozótól.
Az biztos, hogy mióta menzeszem van(nagyjából ekkorra szoktál lányoknál datálni a szexuális ébredést), sőt, még előtte is, elég sokat kísérleteztem, megismertem önmagam.
Neked is hasznos lehet ez később, főként hogy sokaknak gondot okoz a hüvelyi orgazmus elérése. Ha te már tudni fogod, hogy mi és hol esik jól és mit kell csinálni, az sokat segít majd a partnerednek is.
Hát, egyrészt főleg emiatt is szeretnék új dolgokkal is ismerkedni. Ha jól értettem,akkor nekem is elég régóta vannak vágyaim szóval már jó lenne előbbre jutnom ilyen téren.(mármint ami az új dolgokat illeti)
Azt viszont nem tudtam,hogy menzeszkor a hártya rugalmas, ezért nem tud átszakadni.
Köszi
Még azért gondolkozok rajta:):D
én ugytudom egy lánynak ha elszakad a szűzhártyája akkor vérzik kinek kevésbé kinek jobban de oan is van akinek nem de akkor meg ugyis fáj egy kicsit
a barátnőmnek nem fájt az első ujazás...tesom (29/L) azt monta nekem h a szűzhátya van akinek kinébb vn akinek bennébb van van akinek könyebben elszakad van akinek nehezen. van egy barátnőm 14 éves eddig 4x feküdt le a barátjával megnézte és ég mindig szűz és nem fájt az első sem neki tehát oan is van aki nem veszíti el csak nehezen :P de szerintem az ember ne vegye el magától azt ami jó neki,ujjazd csak nyugottan magad :P :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!