Hogy veszítettétek el a szüzességeteket?
Az évfordulónkon történt meg a Szerelmemmel, én 17,5 voltam, Ő 19 (Ő már nem volt szűz). Telerakta a szobát gyertyákkal, az egyik kedvenc zenénk szólt, a kedvenc parfümömet fújta magára (mármint az övéi közül :D)... Csodálatos élmény volt, sose fogom elfelejteni. Azóta is imádok Vele szeretkezni, és reményeim szerint az egész életemet Vele fogom leélni. :)
20/L
én 19 a párom 23! párkapcsolatban egy 3hónap után nyugiban!a szoba négysarka között!!!de már elötte is egymáshoz nyulkáltunk jócskán!
azóta is eggyütt vagyunk lassan 1éve!
mi elotte terveztuk...de sose jott ossze... majd egyszer elmentunk filmezni hozzajuk...akkor komolyan h semmit nem terveztunk,es akkor megis megtortent....
nem volt valami egetrengeto erzes....eleg rossz volt, vagyis nagyon rossz....mondjuk ugy h meg nem akartam igazan...csak belementem h ne mondja mar....en akk 16 o 19 voltunk.4honapja egyutt..Azt nem bantam meg h vele volt az elso... de azt hog akkor es ott azt igen..jelenleg obb mint 1 eve egyutt vagyunk.
17/L
én 2 hét után feküdtem le a párommal azóta is együtt vagyunk 16 hónapja:) nagyon jó volt egyáltalán nem fájt:) romantika az elején fél óra előjáték a végefele meg már igencsak mozgott az ágy:)
azóta is ott a kaparásnyom az ágyam felett:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!