Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy veszítettétek el a...

Hogy veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Mi volt az első élményetek és mikor?
2011. máj. 14. 12:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az évfordulónkon történt meg a Szerelmemmel, én 17,5 voltam, Ő 19 (Ő már nem volt szűz). Telerakta a szobát gyertyákkal, az egyik kedvenc zenénk szólt, a kedvenc parfümömet fújta magára (mármint az övéi közül :D)... Csodálatos élmény volt, sose fogom elfelejteni. Azóta is imádok Vele szeretkezni, és reményeim szerint az egész életemet Vele fogom leélni. :)

20/L

2011. máj. 17. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:
hát:D 15évesen egy 22éves sráccal sokat dumáltunk xD aztán totál belém zugott majd én is belé és mivel nem nagyon tudot rám várni ezért 2hónapban lefeküdtem vele de nem szivesen ez 3 éve volt 18L
2011. máj. 17. 22:24
 23/26 anonim válasza:
66%
Címerezés után, a kukoricatáblában. A kukorica még zöld volt, kissé szeles idő július végén. Mind a ketten 17 évesek. Nem a szex, hanem az azt követő háton fekvés maradt emlékezetesebb: Fáradtak voltunk és feküdtünk a kukoricasorokban a hátunkon. Fölöttünk lengtek a kukoricanövények és vonultak messze felettünk a felhők. Szép élmény volt.
2011. máj. 17. 22:28
 24/26 anonim válasza:

én 19 a párom 23! párkapcsolatban egy 3hónap után nyugiban!a szoba négysarka között!!!de már elötte is egymáshoz nyulkáltunk jócskán!

azóta is eggyütt vagyunk lassan 1éve!

2011. máj. 18. 08:24
 25/26 anonim ***** válasza:

mi elotte terveztuk...de sose jott ossze... majd egyszer elmentunk filmezni hozzajuk...akkor komolyan h semmit nem terveztunk,es akkor megis megtortent....

nem volt valami egetrengeto erzes....eleg rossz volt, vagyis nagyon rossz....mondjuk ugy h meg nem akartam igazan...csak belementem h ne mondja mar....en akk 16 o 19 voltunk.4honapja egyutt..Azt nem bantam meg h vele volt az elso... de azt hog akkor es ott azt igen..jelenleg obb mint 1 eve egyutt vagyunk.

17/L

2011. máj. 18. 22:05
 26/26 Klayura válasza:

én 2 hét után feküdtem le a párommal azóta is együtt vagyunk 16 hónapja:) nagyon jó volt egyáltalán nem fájt:) romantika az elején fél óra előjáték a végefele meg már igencsak mozgott az ágy:)

azóta is ott a kaparásnyom az ágyam felett:P

2011. máj. 23. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!