Hogy veszítettétek el a szüzességeteket?
Én 18 elmúltam, kb 1-1,5 hónapja voltam együtt az akkori párommal.
20L
15 éves voltam, éppen sítáborban voltunk. Együtt mentünk egy csapat egyetemistával, pár srác hihetetlenül jól nézett ki, meg még okosak is voltak. Enyhén becsiccsentettünk, a hormonjaim meg tomboltak, hisz tini voltam. Sikerült kifogni az egyik fiút, enyhén pedofil hajlamai lehettek.
Összességében nem bántam meg, hisz nagyon jó volt, viszont még túl fiatal voltam a dologhoz, ráadásul nem is voltam a srácba szerelmes.
Én egy házibuliban, gatya részegen szinte...::D
odamentem az első csajhoz aki táncolt lesmaciztam, és már mentünk is szobára. Durr ment aminek menni kell, védekeztünk...asszem...:D
(ez 3 éve volt azóta még nem jelentkezett hogy apa vagyok szal mák)
Másnap takarítunk...jön le a csaj...néz rám...vigyorog...mondom mivan? aszondja tegnap este?!
ja hogy veled voltam..XD
arcára semmit nem emlékeztem full kiütött a szesz..XD
Nem volt olyan rossz csaj, de jó sem..mind1, megvolt kész, szerelem a pia hatására volt..:P
xd
20/F
17 voltam a párom 19,2hónapja voltunk együtt,vicces volt kicsit mert szilveszter volt,itattot na vajon miért? :-)
Kicsit be is rúgtam de nem volt vészes,de mire hazaértünk kiment belőlem az a pár pohárka,de azért a szex megvolt :-) Jó meleg ágyban,ketten,szerelemesen :-)
Azóta is együtt vagyunk,4és fél éve
21/N
15 éves voltam. Egy fiúval megismerkedtem a discoban és kint a padon voltam vele. Ahogy végeztünk ő is ment más csaj után én meg másik pasihoz. :D Egyáltalán nem bántam meg. A fiúval utána még azért évekig összejártunk.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!