Lányok! Hány évesen, kivel és hol veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Persze aki még szűz az is írhat.2011. márc. 23. 23:50
1/10 anonim válasza:
"Persze aki még szűz az is írhat."
???
2/10 anonim válasza:
Persze aki még szűz az is írhat.<---- ezt én értem
"16 évesen megbattak kémiából"
3/10 A kérdező kommentje:
Jó mármint magát a tényt, hogy ő még nem volt senkivel. :)
2011. márc. 23. 23:56
4/10 anonim válasza:
Hát ez marha jó^^ Aki szűz az kivel és hol vesztette el? Ezt nem bírom ki, itt a végeXD Jó éjt!
5/10 anonim válasza:
mi az h " kivel és hol "? a baratommal, az ágyamban.. ez már nem trendi? a diszkó előtt kell vmi menő csávóval? :D ja, és 18 voltam..
21, l
6/10 anonim válasza:
18 voltam, akkori barátommal, akibe szerelmes is voltam, a szobájában. 20L
7/10 anonim válasza:
18 voltam én is. Az akkori barátommal vesztettem el (a kocsijában).
L 20
8/10 anonim válasza:
Én még szűz vagyok, egyáltalán nem tervezem, hogy a közeljövőben elveszítsem, és én megfogadtam magamnak, hogy a nászéjszakáig várok
9/10 anonim válasza:
Olyan jó, hogy ezt a kérdést minden nap felteszi valaki, de ha ettől boldogabb leszel, leírom:
18 évesen a barátommal, nálunk (ágyban), szerelemből és sokáig együtt voltunk utána is.
21 L
10/10 anonim válasza:
15 éves voltam/vagyok. Most nyáron történt egy kicsi erdőben, egy törülközőn. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!