Sosem volt még senkim, ha így viszonyulok a pasikhoz nem is lesz?
Párkapcsolat terén kész csőd vagyok.
Még eddig nem volt senkim:S
Az ok: én vagyok. Vagyis a hozzáállásom.
Minden fiút elítélek, ha megtudom hogy cigizik, iszik, bulizik, csajozik, sőt, ha egyáltalán már volt barátnője, de akkor is ha kövér vagy nagyon nem tetszik. Túlságosan elítélem és rossznak látom a világot/embereket, de egyben félek is tőle.
Mindenki letámad, nyomul, senki nem tudja megérteni, hogy nem tudok belemenni egy kapcsolatba csak úgy és nekem ez nem olyan könnyű és természetes mint bárki másnak. Ezután megsértődik és még én érzem magam rosszul. Már nincs is kedvem ezek után ismerkedni.
Egyre inkább taszítok el mindenkit magam mellől. Félek, hamarosan nem marad senkim.
Hogyan bízhatnék bárkiben is, mi van ha kihasználnak, hazudnak, és nem tudom magam majd túl tenni rajta? Így sincs semmi önbizalmam, egy ilyen biztos padlóra küldene. Mit kellene tennem? Idővel még nehezebb lesz szerintem, de már most is kellemetlen a helyzet.
21/L
Akár milyen hihetetlen én meg ugyan ezeket a dolgokat nem tudom egy csajnál elfogadni (drogoz orrba-szájba, bagózik, iszik mint a gödény, igénytelen). Tudod amiben mi szenvedünk az nem betegség, hanem konzervatív látásmód sokkal inkább.
Egyébként én eddigi életemben annyira ráfaragtam, hogy még normális haverjaim, barátaim sincsenek. Az összes csak a kocsmába tud elmenni aztán tivornyázni, amire nekem nincs igényem. Nem azt mondom, hogy nem kell bulizni, csak normálisan kell csinálni.
Ha van kedved beszélgethetünk. Szívesen meghallgatok olyan embert, aki hasonló, mint én.
20/F
én is hasonlóan voltam, mint te.
nagy nehezen feladtam az elveimet, összejöttem 1 sráccal, aki csúnya volt, cigizett, ivott, de én nagyon megszerettem.
fél év után egyik napról a másikra kidobott minden bevezetés nélkül. közölte, h végig kihasznált, megjátszotta magát, és sosem szeretett, csak a szex miatt kellettem neki, m álmában sem gondolta volna, h 1 ilyen jó külsejű nőt +fektet, mint én.
ez oltárira sz*rul esett. ő másnap már 1 másik csajjal járt. volt pofája hívogatni, + irogatni, h szexeljek vele még stb.
utána bepróbálkozott 1 másik srác, ő focista volt. az edzéseikre hívott el "randizni", h villoghasson velem. ők fociztak, én + ültem, néztem, untam a fejem...hamar ott is hagytam.
utána 1 jóképű srác irogatott msn-en. sajnos élőben kb. 150 kiló volt :S
utána 1 gazdag srác próbált + felszedni...autókáztunk, + strandoltunk...aztán elvitt 1 féreeső helyre azzal, h el kell mennie dobi 1 sárgát. túl sokáig volt a bokornál, én + belenéztem a visszapillantóba, és láttam, h magának veri ki O.o ...
utána összejöttem 1 rockersráccal...vele jól kijöttem, úgy tűnt, minden ok, de mindennap 25x felhívott, ezzel masszív telefonfóbiát okozva a későbbiekben :(
utána +ismertem 1 másik pénzes pasit. vele sem lett volna sok gond, bírtam, de örökké kókuszkámnak, + hasonló idiótaságoknak hívott, és ilyen szavakat használt, h "cukkencs, puszcsi" ...O.o és örökké le akart itatni.
ezek után összejöttem 1 álompasival, aki nem ivott, nem cigizett, jól tanult, figyelmes volt velem...amíg 1 nap ki nem derült, h van még1 b.nője rajtam kívűl.
ezek után nem nagyon bízok senkiben...lehet, h régen nem véletlenül voltam óvatos, és nem mertem pasizni, talán megéreztem, h ez lesz...
ha v.ha újra összejövök v.kivel, az 1 olyan illető lesz, aki x-éve jó barátom, v. 1ik nagyon jó barátom barátja...és még úgy sem tudom biztosra venni, h minden klappolni fog.
22:42 vagyok.
Kedves 23:12. Ez eléggé sz*r történet, semmi jó nincs benne, nagyon rossz lehet, sajnálom ugyanakkor ez megint egy olyan dolog, hogy kockázat nélkül nincs szerelem. Amit 22:42-ben említettem, hogy nem lehet senkihez sem csupán őszinte érdeklődéssel közeledni az egyrészt ide is vezet. A szerelemhez elsősorban ismeretség és bizalom szükséges, ezt pedig nem lehet pár hét alatt kialakítani. Ezért én úgy vagyok vele, hogy ha ismerkedek egy lánnyal, akkor nem erőltetek semmi ilyen párkapcsolatosdi dolgot, mert az egy hosszabb történet, és majd kialakul aminek ki kell. Szerintem ez a megoldás az ilyen átverésekre, rendesen meg kell ismerni a másikat, őszintén, kötetlenül kell beszélgetni, közeledni és nem pedig úgy, hogy "akkor mi majd járni fogunk", mert akkor persze, hogy eljátszhatja, hogy ilyen meg olyan, ha tudja, hogy hamarosan megkaphat. Csak az ilyen gondolkodásmódért általában lenézés vagy kinevetés jár manapság. Nem kioktatás gyanánt írtam ezt, csak gondoltam leírom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!