Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sosem volt még senkim, ha így...

Sosem volt még senkim, ha így viszonyulok a pasikhoz nem is lesz?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat terén kész csőd vagyok.

Még eddig nem volt senkim:S

Az ok: én vagyok. Vagyis a hozzáállásom.

Minden fiút elítélek, ha megtudom hogy cigizik, iszik, bulizik, csajozik, sőt, ha egyáltalán már volt barátnője, de akkor is ha kövér vagy nagyon nem tetszik. Túlságosan elítélem és rossznak látom a világot/embereket, de egyben félek is tőle.

Mindenki letámad, nyomul, senki nem tudja megérteni, hogy nem tudok belemenni egy kapcsolatba csak úgy és nekem ez nem olyan könnyű és természetes mint bárki másnak. Ezután megsértődik és még én érzem magam rosszul. Már nincs is kedvem ezek után ismerkedni.

Egyre inkább taszítok el mindenkit magam mellől. Félek, hamarosan nem marad senkim.

Hogyan bízhatnék bárkiben is, mi van ha kihasználnak, hazudnak, és nem tudom magam majd túl tenni rajta? Így sincs semmi önbizalmam, egy ilyen biztos padlóra küldene. Mit kellene tennem? Idővel még nehezebb lesz szerintem, de már most is kellemetlen a helyzet.

21/L

2011. máj. 6. 22:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
71%
Pszichológus/kineziológus, futás! Amíg még nem késő
2011. máj. 6. 22:28
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarod elveszíteni a szüzességed?:)
2011. máj. 6. 22:28
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Vannak szerethető srácok is. Nem kéne ennyire begubóznod. 40 évesen meg visszasírod az elpazarolt időt.
2011. máj. 6. 22:38
 4/30 anonim ***** válasza:
82%

Üdv sorstárs! :D

Hasonló vagyok én is, de szerintem legyél kicsit elfogadóbb az emberekkel. Találkoztam már olyannal, hogy ivott mint egy gödény, néha be is tépett de ettől még rendes emberke.

Jobbat nem tudok neked mondani, légy nyitottabb. Ha valaki letámad és nem kell akkor meg felesleges miatta rosszul érezned magad.

19/l

2011. máj. 6. 22:38
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Én megértelek, és szerintem egy jó lépés, hogy ezt így látod magadról. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldalon. Sok lány nem érti meg, hogy számomra ez nem úgy megy, hogy megismerem és 1 hét múlva már összejövünk, mert ez sokkal mélyebb, bonyolultabb dolog. Én sem vagyok bulizós, nem iszom, nem dohányzom, ugyanakkor igyekszem nem lenézni ezért másokat. A probléma, hogy általában pont az ilyenek néznek le engem. Nem lehet egy lányhoz őszintén, bármiféle hátsó szándék nélkül közeledni, mert hülyének néznek. Vagy hamar járni akarnak, vagy pedig elkönyvelnek "csak ismerős"-nek. Kényelmetlen egy helyzet. Szerintem nem feltétlen pszichológus a megoldás erre, csak nem találtuk még meg a párunkkat.

20F

2011. máj. 6. 22:42
 6/30 napietus ***** válasza:
54%
amikor másokat könnyen elítélsz, gondolj a saját hibáidra. mivel tökéletes ember nincsen, így fogsz találni :), és arra, hogy ennyi erővel ő is elítélhetne Téged. nem mondom, hogy szedj fel egy láncdohányos, csajozógép alkoholistát, de most őszintén: mi rossz van abban, ha egy korban hozzádillő fiú ulizni jár, és lányokkal ismerkedik? ha nem érdekelnék a lányok, Neked se lenne valami sok esélyed, nem? és ha volt már barátnője az miért baj? legalább nem Rajtad fog gyakorolni, meg esetleg tanult belőle, hogy az előző kapcsolataiban mit rontott el, és, ha értelmes, nem követi el Veled ugyanazokat a hibákat.
2011. máj. 6. 22:44
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondolom, hogy sajnos pszichológus sem tud ebben igazán segíteni (tapasztalat). Ezt nekem kellene megoldani, de úgy érzem képtelen vagyok rá.
2011. máj. 6. 22:49
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

Előbb utóbb besokalsz és kitörsz :) a szürke magányból.

Ja és ne a lépcsőt nézd teljes egészében, hanem a fokokat sorba szépen...

2011. máj. 6. 22:49
 9/30 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, segíteni fog!

[link]

2011. máj. 6. 22:50
 10/30 A kérdező kommentje:

22:44-nek

Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, nem itt tartanék ha az lennék. Sőt, az igazat megvallva gyűlölöm magam. Jó neked hogy te így tudsz állni ezekhez a dolgokhoz, nekem sajnos nem megy.

2011. máj. 6. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!