Az normális, hogy fáj a hüvelyem a szüzességem elvesztése után? (átlátszó szinűt is pisiltem közvetlen utánna), és most is fáj, hogyha odanyúlok.
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 15:46
1/4 anonim válasza:
hát ha túl melyre ment akkor lehet de majd elmúlik egyszer nekem is nagyon fájt mikor durván csinálta de aztán elmúlt
2/4 anonim válasza:
ha melyen volt nagyon vagy ha vastag a penisz akkor attol is fajhat de majd elmulik es tobb utan mar nem fog fajni:)
4/4 anonim válasza:
teljesen természetes vannak lányok akinél jelentkezik ez ez mind azért van mert nagyob szerszám volt vag túl gyors behatolás ne félj semmi baj nincs nekem is fájt utána pár napig ha leűltem és ha majd tágul a hüvelyed a többi aktusoknál még jelentkezhetnek alhasi izomláz féle tünetek erre majd jön egykét nagyon ügyes beszólás biztosan persze férfitól aki azt sem tudja mi az de én tudom mert én átéltem és nem volt vadálat a fiú mégis ez egy egy testi adotságtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!