Szüzességem elvesztése? De mikor? Bővebben lent?
szeretném már elveszteni.
18 éves srác vagyok.
szét tudnák robbanni néha, de jó lenne egyet dugni.
el szeretnék menni egy prostihoz.
NEM ÚTSZÉLIHEZ, hanem egy neten hirdetőhöz.
van rá most pénzem.
ha elmegyek, akkor mennyira nyugszok le szexuálisan, nem úgy értem hogy utánna megint ki kell a farkam verni, hanem úgyhogy meddig birom utánna, mert már ki vagyok éhezve de nagyon.
légyszi ne azt írjátok, hogy ne prostizz, hanem keress barátnőt, hanem légyszi a kérdésre válaszoljatok.
Megköszönni a válaszokat megfogom, de csak holnap, mert ma megyek éjszaka pestre a nagybanira piacozni.
előre is köszi.
18 F.
volt már, de nem volt valamiért szex.
azért mert nem rúgok be velük a disco-ba?
ha ez kell, akkor agglegény maradok, mert én nem rúgok be!
nem tudom, csak érzem.
na MENTEM, megköszönni majd reggel fogom .
cső!
érdekes meglátásod van, amúgy nem kéne pénzt ölnöd az ilyesmiért, SAJNOS SOK HÜLYE CSAJ SZÉT TESZI A LÁBÁT INGYEN!
Amúgy,hogy lehet érezni szűzen,h ki vagy éhezve a szexre? Maximum vágyodhatsz utána, nekem is megszokott fordulni a fejemben a szex szűz létemre komolyabban,de speciel nem mennék hímringyóhoz, várok az igazira......
20L
Én kipróbáltam .Utána elég szar volt a lelkiállapotom,hogy pont 1 prostival kellett elveszitenem,dehát már mind1.
Úgysem birtam volna magammal,igy pedig legalább túl vagyok rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!