Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15-16 évesen elveszteni a...

15-16 évesen elveszteni a szüzességet. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem semmi rossz nincs ebben, nem a mikor a lényeg, hanem a kivel! Lehetsz 30 éves is, egy nem megfelelő partnerrel akkor is el lehet rontani mindent...

Az ilyen korai szexben a para inkább az, hogy érhetnek atrocitások a korosztályodat tekintva, ha pl nyilvánosságra kerül, akkor már meg is van a céltábla. A másik oldalról viszont, ha minden klappol, akkor kicsit korán elpazarolnád a jó dolgok felfedezésének varázsát, hamar ki lehet égni...

2011. máj. 5. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
én 15éves voltam mikor lefeküdtem a barátommal, nagyon szerettem őt, és mai napig is szeretem.mind2őnknek az volt az első.már 3 éve vagyunk 1ütt és nem bántam meg, és nem tartom magam ribancnak érte.
2011. máj. 5. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
Mert nem vagy ribanc!!! Sokaknak más a fogalmuk a ribanc szóról, mint a többségnek. A ribanc nem szerelemből fekszik le valakivel, hanem azért, mert úgy tartja kedve, vagy rosszabb esetben pénzért. Szóval aki szerelemből teszi az semmiképpen sem ribanc!!!
2011. máj. 5. 15:52
 14/19 anonim válasza:
én "ismerek" 13-at is....
2011. máj. 5. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mikor az ideális neki. Ő tudja mikor készült fel rá.

Én 15 voltam. Akkor már egy éve volt barátom, a mai napig imádjuk egymást és a szex sem unalmas.

Néhány tini sajnos túl meggondolatlanul ugrik bele a dolgokba. Őket viszont csak sajnálni tudom. Sokkal örömtelibb egy tartós kapcsolatban elveszíteni, ahol mindkét fél kölcsönösen szereti egymást.

2011. máj. 6. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem 9-10évesen is el lehet akár..ha abban a korban úgy érzed hogy élvezed/élveznéd miértne...nincs ebben semmi 2 emberre tartozik
2011. máj. 10. 08:26
 17/19 anonim ***** válasza:
szúrnálak
2011. máj. 30. 12:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért azt mindenki észrevette, hogy az "eeegyáltalán nem gáz" típusú válaszok mennyivel magasabb hasznossági értékkel bírnak? Mindenki csak azt értékeli, ha azt mondják, amit hallani szeretne?
2011. máj. 31. 09:17
 19/19 anonim válasza:
15 éves vagyok,több mint fél éve vagyok együtt a barátommal,még szűz vagyok.A barátomat a szüleim is ismerik már kicsi kora óta.Ha én a közeljövőben lefekszem vele,akkor én r*banc lennék? -.-
2015. márc. 8. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!