13 éves vagyok, és nyáron odaszeretném adni a barátomnak a szüzességem. Az igaz, hogy előtte meg kell ujjazzon? :D . és geyáltalán nagyon fájni fog? :S
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 12:14
21/24 anonim válasza:
Most látom, hogy írták, elnézést kérek!
22/24 Chuck válasza:
"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:20"
Egy az egyben ez a véleményem.
Volt 1 másik téma, 15 éves kornál...ott kaptam egy fejtágítást 15 évestől, hogy nem értek hozzá...végül is ő már 15 évesen profin nyom mindent...nem rossz..utca sarok jelzőt ráadnám akkor..
Sőt kérdeztem embereket, azt mondták, lehet hogy hirtelen felindulásból adnának 1 sallert a hölgynek..
23/24 anonim válasza:
Hát szerintem kicsi vagy még hozzá;)
Nem kéne odaadnod magad az első jött-ment fiúnak.
Később csak meg bánnád hidd el;)Jobb várni!
Én min.18koromig várok az igazira ha hülyén hangzik is a mai világba...de én többre tartom magam minthogy odaadjam az első pasinak aki szóba áll velem...
Üdv.15/L
24/24 anonim válasza:
13 evesen mit akarsz a sexxel? :0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!