13 éves vagyok, és nyáron odaszeretném adni a barátomnak a szüzességem. Az igaz, hogy előtte meg kell ujjazzon? :D . és geyáltalán nagyon fájni fog? :S
Akiről én tudom, hogy ilyen fiatalon feküdt le valakivel, ők mind azt mondták, hogy nekik k..vára fájt.
Nekem nem, bár én már 17 voltam.
Az ok egyszerű: ennyi idős lánynál még nem működik minden úgy odalent, ahogy kéne, nem elég rugalmas a hüvely, nincs elegendő nedvesedés, hogy könnyebb legyen, és nincs elég tapasztalat sem, hogy legalább felizguljon.
Fel nem foghatok, minek kell 13 évesen hanyattvágódni az első hü.lyegyereknek, aki kegyeskedik őrondaságával végre szóba állni...
Ha van egy kis szerencséd, kérdező, akkor a pasi csak a szexre megy, és nem fog nyárig várni, addigra vagy megdug, vagy kidob. Illetve nyárra mindkét esetben ki fog dobni.
:)
inkább várj vele még pár évet, én is úgy gondolom hogy 13 évesen sőt még 15 is bőven korai ehhez. és honnan tudod h nem csak arra kellenél e neki? mindenesetre nem tom h az anyád ehhez mit szólna..
14/l
Majd viszel ebédet a barátodnak a börtönbe?
Mivel 13 vagy, így a barátodat le is csukhatják.
Csak, hogy tudd, mibe akarsz belemászni,és belerángatni a "párod"..
Büntető Törvénykönyv rendelkezése szerint:
Megrontás
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig, illetőleg egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1), illetőleg a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény sértettje az elkövető hozzátartozója, avagy az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll.
202. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig, illetőleg egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1), illetőleg a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény sértettje az elkövető hozzátartozója, avagy az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll.
202/A. § Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!