Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 évesen szűz férfiként...

29 évesen szűz férfiként van-e még remény kapcsolatot találni vagy már túl késő?

Figyelt kérdés

A helyzet adott, ennyi idősen sem volt még soha barátnőm és a jelek szerint már nem is lesz. Átlagos kinézetem van, rendes állással rendelkezem, amit szeretek végezni. Vannak kreatív, értelmes hobbijaim, műveltnek és olvasottnak tartom magamat. Nem iszom, nem dohányzom, vannak erkölcsi elveim. Kiterjedt lányokból (is) álló baráti/haveri köröm van, ennek ellenére soha ne jutottam tovább a baráti alapú ismertségeken és beszélgetéseken, pedig szeretek sokat és jókat beszélgetni, tehát a kommunikációs skilljeimmel nincs gond.

Szerintetek hol lehet a hiba, mit rontok el állandóan (amit lehet észre sem veszek?) Mivel hamarosan betöltöm a 30-at, lehet már eléggé veszett ügynek tűnik ez a project és hiába gondolok néha arra, hogy jó lenne nem egyedül lenni. Tényleg kiöregedtem volna már a társkeresős időszakból és elment a vonat? A "biztos egyszer megtalálod" közhelyekben sajnos már rég nem hiszek, ezek az én élettapasztalataim miatt urban legendnek minősülnek :(

2011. máj. 1. 00:24
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

Meg még annyi, hogy ha elsőre jót beszélgettetek mond nekik, hogy még szeretnéd majd folytatni lehetőleg nyugodtabb helyen. Erős túlzásnak tűnhet de nem az! Egy lányt meg kell próbálni elsőre levenni a lábáról.

Gondold el egy ilyen beszélgetés után megy a barátnőihez:

Első eset jót beszéltetek röhögtetek:

"Jót beszélgettem ezzel a pasival tök aranyos" - Az aranyosnál meghalt az egész.

Második eset bókoltál is neki:

"ÚÚÚ olyan jót beszélgettem azzal a pasival tök szimpatikus meg normális és jövő hét kedden újra találkozunk"

Ez tudjuk, hogy jót jelenthet.

2011. máj. 1. 02:28
 32/56 anonim ***** válasza:

Igen, ez könnyen lehet. Meg kell tanulnod meglátni a csajok által küldött jeleket. Ez akármi lehet, pl úgy néz rád, olyan különlegesen, vagy gyakran érint meg, nagyon érdeklödő, stb stb. Ezeket igy nehéz leirni, tapasztalni kell. Nyitott szemmel járni. Persze olyan is létezik, hogy egy csaj csupán csak nagyon közvetlen, és az ember jelnek véli. De ha rutinos valaki nem keveri össze a közvetlenséget a tényleges jelekkel.

Én személy szerint szintén nem járok diszkóba, de az igazat megvallva haverokkal, barátokkal se igazán egy ideje. Szóval én valamilyen szinten hátrányosabb helyzetben vagyok, mint te, ha lehet igy mondani. :) Bár pár évvel fiatalabb vagyok. Általában a munkahelyemen szoktam próbálkozni, több-kevesebb sikerrel. Egy nagy cégnél dolgozom. De igazából a neten keresztül szoktam ismerkedni, ez elég jól bevált, és elég sok csajjal találkoztam chatröl, társkeresőről, vagy csak simán egy közösségi oldalról.

Mellesleg a neten rengeteg infót találni a csajozásról, amik élőben is működnek, tapasztalatból mondom. Csak keress rá. Ahogy bármit meg tud tanulni az ember, úgy a csajozást is. Sajnos vagyunk páran, akinek ezt is tanulni kell, de szerintem ez egyáltalán nem gáz. Sok sikert!

Tibi

2011. máj. 1. 02:38
 33/56 A kérdező kommentje:
@Tibi: A netes oldalakkal is próbálkoztam egy ideig, de nem jöttek be. Szereztem azokról is pár lányismerőst, de semmi több.
2011. máj. 1. 02:41
 34/56 anonim ***** válasza:
Az is lényeges, hogy ne érezze a csaj , hogy odavagy érte. Elég ha csak úgy nézel rá egy pillanatra, és akkor a tenyeréből etet. És véged. Fontos még a jó duma. A külsö is mindegy szinte, ismertem olyan srácot látásból, aki abszolút nem jó pasi, még pasi szemmel nézve sem. (ez nem b*zi dolog, de igy van) Na szóval ennek ellenére olyan jó nője volt hozzá képest, hogy azt el se hinnéd.
2011. máj. 1. 02:45
 35/56 anonim ***** válasza:
És a netes ismerkedésnél is eljutottatok a taliig? Az lehet a baj szerintem, hogy alapjában véve barátként kezelnek, vagy ha már alakulhatna valami, barátság-irányba hajlik valahogy a dolog. Erre kéne valahogy rájönnöd mitöl lehet.
2011. máj. 1. 02:48
 36/56 A kérdező kommentje:

Persze, netes ismertségek nagy részével volt találkozó is, többükkel még időnként összefutok, él a baráti kapcsolat :)

Bennragadtam volna véglegesen a hasznos barát zónában?

2011. máj. 1. 02:53
 37/56 anonim ***** válasza:
Végleg talán nem, de akikkel eddig beszélgettél, találkoztál, azokkal úgy alakult a kapcsolatod, hogy abba az irányba haladt végig az egész. Talán a beszélgetések témájával volt gond, vagy csak simán úgy beszéltél velük, mint a barátaiddal. Közvetlenül, de mégis csak "haverkodósan". És valószínüleg úgy látták, hogy te nem is akarsz tőlük többet. Hülye szóval élve, kicsit incselkedni kell, játékosnak lenni, stb. Nem tudom máshogy irni. Tehát nem férfiként tekintenek rád, hanem mint egy jó haverra, akivel tök jó dumálni, mert jófej, meg értelmes, stb. De ez nem azt jelenti, hogy esetlegesen nem vagy férfias vagy ilyesmi. Hisz ahogy irtam a külsö szinte mindegy, ezt a környezetemben is gyakran tapasztalom.
2011. máj. 1. 03:02
 38/56 anonim ***** válasza:
Valaki írta hogy megvan a sorred.. bókolás, találkozás stb nem tudom pontosan. Ez nekem fura. Én mindig úgy képzeltem hogy megismerem a lányt és megtudom milyen ember, aztán válik el szeretnék e többet. Ebből néhány "haverság" lett pedig volt h belezúgtam idővel a csajba. Ha ez nem így megy és elejétől fogva tudnom kéne h akarok e valamit az nagyon nehéz lenne. Mi alapján? Külső? Nekem egy szép arc vagy formás fenék édeskevés ahhoz hogy tudjam akarok e valamit tőle.....
2011. máj. 1. 10:29
 39/56 anonim ***** válasza:
mondjuk miért nem kezdesz el egyszer vedelni, akkor feloldódsz azt annyi:D
2011. máj. 1. 11:16
 40/56 A kérdező kommentje:
@utolsó kommentelő: Egyáltalán nem élek alkohollal, azért nem, szóval ez nem opció.
2011. máj. 1. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!