Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 évesen szűz férfiként...

29 évesen szűz férfiként van-e még remény kapcsolatot találni vagy már túl késő?

Figyelt kérdés

A helyzet adott, ennyi idősen sem volt még soha barátnőm és a jelek szerint már nem is lesz. Átlagos kinézetem van, rendes állással rendelkezem, amit szeretek végezni. Vannak kreatív, értelmes hobbijaim, műveltnek és olvasottnak tartom magamat. Nem iszom, nem dohányzom, vannak erkölcsi elveim. Kiterjedt lányokból (is) álló baráti/haveri köröm van, ennek ellenére soha ne jutottam tovább a baráti alapú ismertségeken és beszélgetéseken, pedig szeretek sokat és jókat beszélgetni, tehát a kommunikációs skilljeimmel nincs gond.

Szerintetek hol lehet a hiba, mit rontok el állandóan (amit lehet észre sem veszek?) Mivel hamarosan betöltöm a 30-at, lehet már eléggé veszett ügynek tűnik ez a project és hiába gondolok néha arra, hogy jó lenne nem egyedül lenni. Tényleg kiöregedtem volna már a társkeresős időszakból és elment a vonat? A "biztos egyszer megtalálod" közhelyekben sajnos már rég nem hiszek, ezek az én élettapasztalataim miatt urban legendnek minősülnek :(

2011. máj. 1. 00:24
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy akkor közösségekbe kommunikálj barátokkal, hogy segítsenek rajtad. Tuti ismernek csajokat. Szedd össze magad, mert amint látom nagyon elhagytad. Változtass az életmódodon.
2011. máj. 1. 02:12
 22/56 anonim ***** válasza:

Sztem túl sok mindent kizársz, és nem veszel észre vmit. Ill. 01:43-kor feltettem pár kérdést. Ha akarsz válaszolsz rájuk, ha nem nem.

Mindenesetre tettem egy felajánlást is 00:56-kor. Ha élsz vele élsz vele, akkor talán segít7ek rájönni erre, mit hagysz figyelmen kívül. Ha meg nem, nem kötelező... te tudod...do.Ob

Üdv: EE

2011. máj. 1. 02:13
 23/56 anonim ***** válasza:
Ahogy látom nagyon rendezetlen vagy kedves kérdező. Valójában te sem tudod mit akarsz. Először magadat rakd helyre utána csajozz, menni fog csak ahogy magaddal bánsz úgy fognak veled a lányok is.
2011. máj. 1. 02:15
 24/56 anonim ***** válasza:

@ 02:11-es: Maximálisan igazat adok neked! >>

@ Kérdező: Ha csak a barátot látják benned, nem a pasit, akkor nem csoda, hogy ott tartasz, hogy nincs nőd, és igaz, mindenkinek le7 esélye, akár szép, akár csúnya, akár tizenéves, akár huszon vagy több.

2011. máj. 1. 02:17
 25/56 A kérdező kommentje:
Persze, a tág társaságban nem egy lányismerősnél próbálkoztam, figyelmet fordítottam rá, éreztettem vele, hogy simán benne lennék többe, mint a barátkozás. Végül eddig az összes ilyen barátság barátság maradt, és csak gyűlik az ilyen szerzett lánybarátok száma. Szórakozóhelyre a szó klasszikus értelmében (értsd. diszkó és társai) nem járok, az ismertségi köröm összeröffenéseire, házibulijaira, közös programjaira (kirándulások, főzések, meetek, strand, valami hangulatos kocsmába vagy vendéglőbe, teaházba beülni beszélgetni stb.) szoktam. Jókat szoktam a lányokkal, beszélgetni, úgy figyeltem meg, hogy csípik a humoromat is sokan, de valahogy nem sikerül semmi. Lehetséges lenne, hogy vak vagyok a tőlük jövő verbális-metakommunikációs jelekre és azért nem megy?
2011. máj. 1. 02:17
 26/56 A kérdező kommentje:
Kedves 02:15-ös válaszoló: A rendezetlenséget az írásképemből, a stilisztikai jegyekből vagy a helyesírásomból "olvastad ki"? :)
2011. máj. 1. 02:20
 27/56 anonim ***** válasza:
Nem, az a baj, hogy már elsőre barátként kezeled őket kicsit bókolj nekik stb. első benyomásnak nem jó az, hogy ha barátként közeledsz. Később mikor komolyra fordítod úgy hiszik majd, hogy te sem tudod mit akarsz.
2011. máj. 1. 02:20
 28/56 A kérdező kommentje:

Na de az ismerkedésnek is vannak fokozatai, kérem!

Ezzel mellétrafáltál, szoktam dicsérni őket, finoman bókolni, amikor már olyan mélységű a barátság/ismertség.

2011. máj. 1. 02:22
 29/56 anonim ***** válasza:

Abból, hogy EE normális válaszokat adott volt felajánlása is és voltak normális válaszok, de te igazából azokat vetted észre, amik romboló típusúak pl "elbasztátok".

A rendezetlenséget úgy értettem, hogy magadban, belül nincs minden rendezve.

2011. máj. 1. 02:22
 30/56 anonim ***** válasza:

Bókolj elsőre. Ne csak röhögtesd a csajokat, vevők arra is de ha bókolsz elsőre rögtön nem barátként tekintenek rád. Vannak fokozatai, de az úgy néz ki, hogy bókolásból találkozások, találkozásokból randik, randikból meg több lesz.

Ki kérheted magadnak, de úgy látszik, hogy nem sokra mész vele.

2011. máj. 1. 02:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!