29 évesen szűz férfiként van-e még remény kapcsolatot találni vagy már túl késő?
A helyzet adott, ennyi idősen sem volt még soha barátnőm és a jelek szerint már nem is lesz. Átlagos kinézetem van, rendes állással rendelkezem, amit szeretek végezni. Vannak kreatív, értelmes hobbijaim, műveltnek és olvasottnak tartom magamat. Nem iszom, nem dohányzom, vannak erkölcsi elveim. Kiterjedt lányokból (is) álló baráti/haveri köröm van, ennek ellenére soha ne jutottam tovább a baráti alapú ismertségeken és beszélgetéseken, pedig szeretek sokat és jókat beszélgetni, tehát a kommunikációs skilljeimmel nincs gond.
Szerintetek hol lehet a hiba, mit rontok el állandóan (amit lehet észre sem veszek?) Mivel hamarosan betöltöm a 30-at, lehet már eléggé veszett ügynek tűnik ez a project és hiába gondolok néha arra, hogy jó lenne nem egyedül lenni. Tényleg kiöregedtem volna már a társkeresős időszakból és elment a vonat? A "biztos egyszer megtalálod" közhelyekben sajnos már rég nem hiszek, ezek az én élettapasztalataim miatt urban legendnek minősülnek :(
@ Kérdező:
Az egy dolog, hogy valakinek kiterjedt a lányismerősi köre, de akkor miért nem jön össze a randi eggyel sem??? dO.ob
EZ itt a NAGY KÉRDÉS, és sztem a válasz egyfajta gátlásos viselkedés le7 részedről, máskben nem értem, miért ne jönne össze neked egy becsajozás!?
Én úgy glom, nincs, aki tükröt mutasson neked. És ha nincs, akkor te magadtól csak a szépet és a jót veszed észre magadról, de ami negatívan 6 a másikra rólad, azt nem.
Én sem vagyok egy könnyű eset, de odáig már sikerült eljutnom magamtól, hogy az önkritikámat más, olyan személyek meglátásaiból építem fel, akiknek a szavában bíz6ok, mert tudom, ők nekem rosszat nem akarnak, szeretnek és tixtelnek. Ez alapján változtattam önmagam hozzáállásán és viselkedésén, és sztem ez rád is ráférne, mert vmit neked nem mondanak el azok, akik szeretnek, vagy, ha mégis, akkor azt nem veszed figyelembe, és ennek tud6od be azt is, hogy esetleg szűz vagy még (feltételezem), hisz nem változtatsz! dO.ob
Vagy gátlás, vagy viselkedési zavar, ill. önkritika hiánya. Én erre tippelek, és ezeken csak más segítségével jut6sz túl, mert magad nem lát(6)od meg a saját hibáidat.
Üdv: EE
@ Kérdező
Ha egészséges önkritikával bírsz, akkor mit nem veszel mégis észre, ill. mit nem mond ki a környezeted rólad??? dO.ob
Esetleg gátlásos vagy szégyenlős vagy? Ha más (férfi/fiú vagy nő/lány) előtt meztelen vagy, hogy viselkedsz? Mit érzel!? (Az most tökmindegy, ki előtt,...)
Vannak barátaid, akikkel férfidolgokról, intim témákról beszélget7sz, vagy aki MINDENT tud rólad 100%-ig, beleértve a szexuális dolgaidat, félelmeidet is? dO.ob
Üdv: EE
Hát már tök felesleges próbálkoznod.29 év után nem jutottál el odáig,hogy legyen vkid,akkor későbbiekben sem fogsz magadtól.Ha nem fedezed fel a hibáidat,akkor hazavághatod az egész párkeresést úgy,ahogy van.De ha tudod a problémád gyökereit,akkor természetesen nem késő elkezdeni,mert csak a csók meg a szex bizonyos részébe nincsen rutinod.A többi része a kapcsolatnak meg tök ismeretlen akkor is,ha már volt előtte vki,mert új helyzet,új ember stb...
Ha meg nem tudsz/nem akarsz változtatni az egészen,akkor sztem ne gyötörd vele magad,mert csak neked lesz rossz lelkileg.
Remény mindig van! :) Mozdulj ki lazulj fel és annyira ne keresd görcsösen. Tegyél érte mégpedig, hogy nem hagyod el magad. Járj olyan helyekre ahol sok a csaj,mégpedig a veled egykorú lányok hidd el legtöbben azért szórakoznak mert barátot keresnek. :)
Csak légy magabiztos és ne félj lépni ha helyzet van!
Én is így voltam a lányokkal de sikerült talpra állni. Ha nekem ment neked is fog ( magamat ismerve eléggé szerencsétlen vagyok).
2 éve boldog párkapcsolatban élek a tinédzser korom görcsöléssel telt és mégis feltudtam állni.
Hajrá sok szerencsét és kitartás!!!
22/F
Ha tudnám a probléma gyökerét, nem kérdezném itt meg.
Gondoltam arra, hogy lehet a korom miatt is van már ez, illetve, hogy a környezetemben sokan tudják /sejtik hogy facér vagyok és ez lehet, rossz marketing.
Közösségbe járok, de nem bulizni. Vannak a mostani értelemben vett bulikon kívül is értelmes közösségi tevékenységek.
Mint írtam, olyan szórakozóhelyet keress ahol a te korosztályod van. Le írtam, hogy ők is facérok és csak barátot akarnak. Ha a közösség annyira értelmes akkor miért vagy még facér?
Barát ismerősével próbálkoztál már?
Szerintem egyszerű a történet.
Keress egy szimpatikus hölgyet, és hívd el valahová! Hívd el, legyetek együtt, barátkozzatok. Attól, hogy sok lány ismerősöd van, nem jelent semmi, főleg, ha mind barátnak tekintenek. Ha beszélni tudsz, márpedig ezek alapján tudsz, akkor nem lesz itt gond.
A másik valószínű ok, hogy máshogy szemléled azt, akivel beszélsz. Nem veszed észre az apróbb jeleket, amiket küldenek feléd. Velem is ez volt, párom már régebben is "bombázott", de nem figyeltem fel rájuk, baráti "elszólásoknak" tekintettem. Pedig ha hamarabb észre veszem, akkor hamarabb együtt vagyunk :) Na de hát akkor még csak 16 voltam :)
Összefoglalva, ismerkedj emberekkel, légy közvetlenebb. Arra ne várj, hogy majd ők leszólítanak, mert ez nem egy amcsi film.
Még valami :) Legyen önbizalmad! A külső szinte teljesen mellékes. Ronda csávóknak is vannak nőik, és nemcsak a pénzeseknek. Ha magabiztos vagy, látják rajtad, és csak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!