Fiúk! Ha egy lány ismerkedne veletek az utcán, akkor kínos, ha odamegy hozzátok? Vagy mit kéne mondania?
Többször látok az utcán helyes pasikat, végigszemezzük az utat, de aztán ... ???
Miért nem jöttök ti oda? :D
Ennyi erővel ti is jöhettek, nektek sem kell a másikra várni...
19/F
Hát kicsit curvásnak hat így elsőre. De azért lehet ezt elfogadhatóan is előadni. Hogy hozzám miért nem jönnek így csajok? Ohhh!
18/F
azért nem mert gyávák vagyunk és félünk az elutasítástól, de ha egy lány jön oda annak szerintem minden pasi örül még ha nem is annyira jön be a lány, de ettől nő egy pasinak az egója az önbizalma és még sokminden más, szóval nyugodtan szólítsd le aki tetszik mindenképp örülni fog neked ha vársz abból semmi nem lesz
+ha hülye szöveggel is szólítasz le valakit az ha egy pasi teszi az gáz viszont ha lány akkor cuki
24/f
Elég ennyi: - Bocsi. Merre van a Tesco?:D
Én azért nem megyek oda egy lányhoz sem mert nem tudom hogy bejövök e neki, főleg úgy hogy rám se nézett. Nekem még egy lány se küldött egyértelmű jelet, pl hogy mosolygott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!